Öğrenci Kariyeri Banner

Sarı Dolmuşlar Artık Cebinizde!

Sarı Dolmuşlar Artık Cebinizde!
Merhabalar,

Sizler de "Çok geç kaldım, minibüs de kaçtı, ne yapacağım?" ya da "Bir gün de toplu taşıma benim ayağıma gelsin." diyenlerden misiniz? Bu sorun hergün binlerce insan tarafından yaşanılıyor. Kaçırılmış toplantılar, geç kalınmış sınavlar, evden 5 dakika geç çıkılsa kaçınılmaz olan o trafik...

Trafik

Büyük şehirlerde ulaşım bizler için her zaman zor olmuştur. Hele ki İstanbul gibi giderek kalabalığı artan bir metropolde yaşamak.. Hele de İstanbul'da öğrenci olarak yaşamak.. Çoğumuzun kendine ait arabası yok ve her yere ulaşımda zamandan kazanmak için taksi kullanamıyoruz. Gelsin otobüs minibüs beklemeler.. Ulaşımda seçenek çok olmasına rağmen ne kadar zorlanıldığına hepimiz tanıklık etmişizdir.

Uygulama internet sitesi için tıklayınız

Tüm bu sorunlar beraberinde getirdiği sorularla son buluyor.

650x344-istanbulda-sari-dolmus-ucretlerine-zam-1480685770197

 

Artık geceden toplu taşıma geçen duraklara yürüme olayını dahi hesaba katarak kurduğumuz alarmlar rafa kalkacak. Küçük bir rezerve işlemi sayesinde rahat bir uyku çekeceğiz.

 

Sarı dolmuşa binmenin en güzel ve en kolay yolu olan İndi1000di.com bizlerin o bitmek bilmez beklemelerinin en kolay çözüm yolunu karşımıza çıkartıyor.

İndiBindi için ister yolcu ister dolmuş şoförü olun bunların hiçbir önemi yok. Artık biz yolcular önce App Store veya Play Store ile telefonlarımıza İndiBindi uygulamasını indirip konumumuza göre sarı dolmuşun ne zaman geleceğini görebiliriz. Ardından yapacağımız rezarvasyon ile beklemeden toplu taşımayı ayağımıza getirebiliriz. Dolmuş şoförleri ise gelen rezervasyonlarını kabul edip harita üzerinden konumları takip ederek yolcularını alacak. Böylece hem zamandan tasarruf edecek hem de kazanacaklar. Bu kadar basit :)

İşte sarı dolmuşa beklemeden binmenin en kolay yolu!

Bu ücretsiz ve hayatımızı kolaylaştıran uygulamayı indirmek için tıklayın:

Play Store       App Store

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.