Öğrenci Kariyeri Banner

Sakarya Valisi'nden Tatil Tweeti

Sakarya Valisi'nden Tatil Tweeti
sakarya-tweet

[ad name="HTML"]
Yurt genelinde etkisini göstermesi beklenilen kar yağışı, Sakarya’da da etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son birkaç gündür uyarısını yaptığı kar yağışı akşam saatlerinden itibaren etkisini daha da arttırdı. Sakarya Üniversitesi yolu başta olmak üzere birçok köy yolu da kardan kapanırken, belediye ekipleri buzlanma ve yol kapanmasına karşın çalışmalara devam ediyor.

Valilikte meteorolojik durumu değerlendiren Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, kararı kendisine ait twitter hesabından okulların tatil olduğunu açıkladı. Vali Coş, “Olumsuz hava şartları sebebiyle il genelinde 31 Aralık 2014 Çarşamba günü ilk ve orta dereceli okullar tatil edilmiştir. Öğrencilerimizin yılbaşı tatiliyle birleşen bu tatili iyi değerlendirmelerini diliyoruz. Huzur içinde nice yıllara. Ayrıca kamu kurumlarındaki hamile ve engelliler de 31 Aralık 2014 günü idari izinli sayılacaktır” ifadelerini kullandı.

Bu tweetin ardından Sakarya Üniversitesi öğrencileri sosyal medya hesapları üzerinden Hüseyin Avni Coş'a Üniversite eğitiminin de tatil olması için tweetler yağdırmaya başladı. https://twitter.com/huseyinavnicos

 

 

[ad name="HTML-1"]

 

 

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.