Öğrenci Kariyeri Banner

Sahibinden.com Staj Sohbetleri Programımızı Gerçekleştirdik

Sahibinden.com Staj Sohbetleri Programımızı Gerçekleştirdik
sahibinden_staj

ÖğrenciKariyeri olarak Staj Sohbetleri programımız kapsamımızda geçtiğimiz haftalarda Sahibinden.com ofisini ziyaret ettik. İK departmanından, Yazılım departmanına, Servis Ve Müşteri Deneyimi Yönetimi departmanına kadar yöneticilerin öğrencilerle buluştuğu etkinlikte öğrencilerin meraklı soruları yanıtlandı.


Keyifli bir sohbet ortamının gerçekleştiği projemizde öğrenciler staj süreci ve sonrası hakkında detaylı olarak bilgilendirilmenin yanı sıra ofis ortamını gezme imkanına erişti. Katılımcılar ve Sahibinden.com ofisi tarafından son derece eğlenceli ve verimli gerçekleşen etkinlik iletişim bilgilerini paylaşımı ile son buldu.

Bu arada Sahibinden.com güncel staj programı hakkında daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Etkinlik sürecinin planlanması ve proje boyunca daima yanımızda olan Sayın Pınar Gündüz'e, etkinliğimize katılarak öğrenci arkadaşlarımızın meraklı sorularını gideren Sayın Elif Kavran ve Berkay Aktan'a teşekkürlerimizi iletiyoruz.

 




ÖğrenciKariyeri'nin düzenlediği Staj Sohbetleri kapsamında öğrenci arkadaşlarımız sahibinden.com'un çeşitli departmanlar...

Öğrenci Kariyeri tarafından gönderildi 22 Mart 2016 Salı



 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.