Öğrenci Kariyeri Banner

Sabancı Üniversitesi Girişimcilik ve İnovasyon Zirvesi Geri Dönüyor

Sabancı Üniversitesi Girişimcilik ve İnovasyon Zirvesi Geri Dönüyor
Türkiye girişimcilik ekosisteminin startup, yatırımcılık, public relations, dijitalleşme, inovasyon ve sosyal girişimcilik gibi her alanını tecrübe etme imkanı sunan Girişimcilik ve İnovasyon Zirvesi 3 yıl sonra çok daha dinamik ve kapsamlı bir şekilde geri dönüyor!


12 Ekim Cumartesi günü Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi FMAN 1099’da gerçekleşecek ve ekosistemin birbirinden ünlü isimleri ve startuplarını ağarlayacak zirvemizde birbirinden eğlenceli aktiviteler, eğitimler ve networking imkanları sizi bekliyor.

Bu seneki konuşmacılarımızın arasında:


  • Türkiye'nin ilk özel alışveriş kulübü Markafoni'nin ve önde gelen yatırım şirketlerinden Akinon'un kurucu ortağı Ahmet Emre Sarı.

  • Lidyana ve Peak Games firmalarının kurucu ortaklarından olan ve Türkiye’nin en ünlü seri girişimcilerinden olan Hakan Baş.

  • Ülkenin en çok takip edilen canlı bilgi yarışması Hadi’nin kurucu ortağı olan Emre Ulusoy. (Hadi uygulamasını gelmeden telefonuna indirmeyi unutma :)

  • Insider kurucu ortağı Çağlar İçer.

  • Panellerimize moderatör olarak ise Vestel grubunun teknoloji firması olan Vestek A.Ş'nin kurucusu ve Vestel Ventures Genel Müdürü Metin Salt bizlerle olacaktır.


girisimcilik_ve_inovasyon_afis

Konuşmalar dışında startup carnaval alanında startuplar ile birebir etkileşime geçebilme imkanı, networking, girişimcilik eğitimleri, inovatif sergiler, birbirinden renkli aktiviteler, katılımcı startuplardan “elevator pitch” formatında konuşmalar dinleme ve en çok yatırım alma potansiyeli olan startup’ın siz değerli katılımcılarımız tarafından seçilmesi gibi interaktif etkinlikleri de bünyesinde barındıracaktır.


Ayrıca tüm katılımcılarımız arasından şanslı bir kişiye tüm ücretlerin karşılandığı 345 € değerinde bir Amsterdam tatili hediye ediyor olacağız. UniFrog sponsorluğunda vereceğimiz bu ödülü kazanma şansını elde etmek için tek yapman gereken zirvemize katılmak! Unifrog'un sitesinden (https://www.unifrogtravel.com/) daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.


Bu linkten daha detaylı bilgiye ulaşabilir ve biletinizi alabilirsiniz: https://biletino.com/tr/e-6l3/girisimcilik-ve-inovasyon-zirvesi-19/

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.