Öğrenci Kariyeri Banner

Saatlerinizi Ayarlamayı Unutmayın!

Saatlerinizi Ayarlamayı Unutmayın!
telefon

Dünya genelinde bu gece itibariyle Kış Saati uygulamasına geçiliyor. Türkiye'de 1 hafta ertelenen Kış Saati uygulamasından elektronik cihazların haberi yok!

Bu Önemli Haberi Yakınlarınızla Paylaşmayı İhmal Etmeyiniz

[ad name="Google Adsense"]

Dünya genelinde bu gece Kış Saati uygulaması başlıyor ve saatler bir saat geri alınacak. Ancak ülkemizde yapılacak olan 1 Kasım seçimleri nedeniyle Kış Saati uygulaması bir haftalığına ertelendi.

İşin kötü tarafı ise elektronik cihazlarımızın bu konudan haberi yok. Akıllı telefonlar ve bilgisayarlar bu gece 04:00 itibarı ile saatleri otomatik olarak1 saat geri alacaklar. Bu nedenle otomatik saat ayarını kapatmamız gerekiyor.

Windows Yüklü Cihazlar!

Microsoft bu konuda hızlı davrandı ve Windows 10 için otomatik bir güncelleme yayınladı. Windows Vista,7,8 ve 8.1 kullanıcıları ise Windows Update üzerinden veya manuel olarak bu güncelleştirmeyi yükleyebilirler.

Akıllı Telefonlar!

15-10/24/saattelefon.jpg

iPhone kullanıcılarının Ayarlar>Genel>Tarih ve Saat sekmesinde bulunan "Otomatik Ayarla" özelliğini devre dışı bırakması yeterlidir.

Android kullanıcıları ise Ayarlar>Tarih ve Saat sekmesi altından "Otomatik tarih ve saat" ayarını kapatmalılar.

Ülkemizde 1 hafta sonra yani 8 Kasım tarihinde geçilecek olan Kış Saati uygulaması için otomatik saat ayarını tekrar açmanız yeterli olacaktır.

Kaynak: Shiftdelete.net

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.