Öğrenci Kariyeri Banner

Ramazan Boyunca KYK Yurtlarında Son Giriş Saati Değiştirildi

Ramazan Boyunca KYK Yurtlarında Son Giriş Saati Değiştirildi

KYK Genel Müdürlüğü'nün almış olduğu kararla, Ramazan ayı boyunca KYK yurtlarında son giriş saati 00.00 olarak güncellendi. Bu sayede öğrenciler iftar sonrası yapılacak programlara ve etkinliklere daha rahat bir şekilde katılım gösterebilecekler.

Giriş Saati Tüm Yurtlarda 00.00 Olarak Güncellendi

Türkiye'deki tüm KYK yurtlarını kapsayan karara göre Ramazan boyunca öğrencilerin yurtlara geç kalmaması adına giriş saati ileri çekilerek 00.00 olarak güncellendi. Bu sayede öğrenciler gün sonunda yapılacak etkinliklere daha fazla zaman ayırabilecek ve kendilerine dışarıda daha fazla zaman ayırabilecekler.

Ayrıca Sahur ve Ramazan Programları da Düzenlenecek

Ramazan boyunca KYK'da geceleri sahur yemekleri de düzenlenecek olup bazı yurtlarda Ramazan'a özel etkinlikler ve programlar yapılabilmektedir. Bu sayede öğrenciler Ramazan'ın ruhunu daha derin şekilde yaşayabilecekler.

Ramazan'da Kültür Sanat'la Bağınızı Güçlendirme Fırsatı

Ayrıca KYK yurtlarının yanı sıra İBB de öğrenciler için bir fırsat sunarak iftardan sahura kadar 4 farklı İBB müzesini ücretsiz olarak ziyarete açtı. Ücretsiz gezilebilen müzeler hakkında daha fazla detay için ilgili yazımızı okuyabilirsiniz.

İlgili İçerik: İBB Müzeleri Ramazan'da İftardan Sahura Ücretsiz Ziyaret Edilebilecek!


Tolga Kaan

Öğrenci Kariyeri'nde İçerik ve Medya Koordinatörü - İletişim ve İşbirlikleri için tolga_kaan[at]yahoo.com adresini kullanın.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.