Öğrenci Kariyeri Banner

Profesyonel Yazılım Dünyasına İlk Adım Programı Başlıyor!

Profesyonel Yazılım Dünyasına İlk Adım Programı Başlıyor!
yazılım

[ad name="HTML"]

 

Empatik İnsan Kaynakları ve Danışmanlık firması Profesyonel Yazılım Dünyasına İlk Adım adı altında bir program başlatıyor.

“THY, Kuveyt Türk, SOCAR Enerji, TÜRKSAT, Türk Telekom Assistt, Beyoğlu ve Üsküdar Belediyesi gibi alanında en önemli kuruluşlara hizmet veren Empatik Yazılım Geliştirme Takımı genç yeteneklere önemli bir fırsat sunuyor.

Yazılım dünyasına adım atmak isteyen, fakat henüz profesyonel bir iş tecrübesi bulunmayan adayların katılacağı bu program ile, adayların ilk iş tecrübeleri öncesi gerçek bir proje deneyimine sahip olmaları hedeflenmektedir.

Program süresinde, temel düzeyde yazılım bilgisine sahip adaylar ile örnek bir proje hazırlanacaktır. Katılımcıların, projenin analiz, kodlama, test ve raporlama süreçlerinde aktif rol almaları sağlanacaktır. Bu şekilde katılımcılar, uzman bir yazılımcı gözetiminde, kendi projelerini yapma imkanına sahip olacaklardır.

Proje değerlendirme toplantılarının, her hafta Cumartesi günü, Yıldız Teknik Üniversitesi, Davutpaşa Yerleşkesi Teknopark ofisinde 08:30/11:30 saatleri arasında yapılması, tüm proje sürecinin 6-8 hafta arasında tamamlanması hedeflenmektedir.
Başvuru için ; ik.empatik.net/MNA3YCS97N7PYXNRS88C25XLBX.JOB

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.