Öğrenci Kariyeri Banner

Pioneer’s Perspective 27 Ekim’de Başlıyor!

Pioneer’s Perspective 27 Ekim’de Başlıyor!

1988 yılında Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi bünyesinde kurulan Management Club, hem uluslararası gerçekleştirdiği organizasyonlarla hem de kariyer planlamasına yönelik hazırladığı etkinliklerle yıllar içinde kendine öğrenci toplulukları arasında özel bir yer edindi.

Management Club olarak döneme Pioneer’s Perspective LIVE ile başlıyoruz! Bu yıl dördüncüsünü düzenlemenin gururunu yaşadığımız etkinliğimizde IT, İnsan Kaynakları, Finans ve Pazarlama alanlarında başarılar elde etmiş ve bizlere ilham vermeye devam eden 4 mezunumuzu ağırlamanın ve geçmişten geleceğe bir köprü yaratmanın heyecanını yaşıyoruz.
Etkinliğimiz süresince bir zamanlar bizimle aynı sıralarda oturmuş mezunlarımızın deneyimlerini, kariyer planlamasında nelere dikkat edeceğimizi ve Marmara Üniversitesi mezunu olmanın getirdiklerini dinleyeceğiz. Bunların yanı sıra etkinliğe katılım sağlayanlar aklındaki soruları cevaplandırma ve bakış açısı kazanma fırsatı bulabilecek.
Sen de hem etkinliğimize katılmak hem birbirinden güzel hediyeler kazanma fırsatı yakalamak istiyorsan formu doldurman yeterli!

Etkinliğimizde ağırlayacağımız konuşmacılarımız;

•ELİF EDA ÖZBEK - Marketing Director / BTC Türk
•BURCU TEVRUZ - Head of Finance & Accounting / Hugo Boss
•AYŞE NUR TUZ - Human Resources & Administration Director / Turk Telekom International 
•DEMET YILMAZ ASAR - Group Head of IT Governance / SOCAR Türkiye 

Sponsorluklarımız;

PIN DRINKS
Yves Rocher 
Perrigo (Sebamed) 
Toptalent 
British Centre
Udemy / Dijital Pazarlama Eğitimi
Ehika Tasarım
Storytel
Cinemaximum 
Youthall 
Öğrenci Kariyeri

Etkinliklerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için instagram hesabımızı @managementclubmarmara takip edebilir, managementclubmarmara.com adresini ziyaret edebilirsin!


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.