Öğrenci Kariyeri Banner

Pazar Gününü Nasıl Daha Keyifli Geçirebiliriz?

Pazar Gününü Nasıl Daha Keyifli Geçirebiliriz?
  Yeterince Uyumak!                                                                                   

 

Uykusuz kalınca sinirli, gergin olanlardan mısınız? Öyleyse uyuyun ama... yeteri kadar :) Gereğinden az yada çok uyumak sağlığınız açısından olumsuz etki yaratacaktır. Bu nedenden dolayı düzenli uyku şart!

 

 

 

Havalar Soğudu... Bi'Kahve?



 

 

Birden soğuyan hava hepimizi şaşırttı! "Yağmurlu havalarda dışarıya çıkmam arkadaşım!" diyenlerdenseniz doğru mutfağa! Hemen bir fincan kahve yapıp köşenize çekilin ve kahvenizi yudumlayın. Benden söylemesi en güzeli! :)

 

 

 

 



Olmazsa Olmaz: Okumak!




 

Siz de okumayı sevenlerdenseniz hemen koşup kendinizi kitaplarınızın yanına atabilirsiniz! Okumak; hayal gücünüzü geliştirir, daha dinç hissetmenizi sağlar, yeni bilgiler edinirsiniz... Okumanın faydaları say say bitmek bilmez! O yüzden okuyun arkadaşlar, okuyun! Gazete alın, dergi alın, roman alın, açın internetten okuyun en kötüsü ama okumaktan vazgeçmeyin.

 

 

 

Eski Fotoğraflar Dolaplardan Çıksın!



 

 

Canınız çok mu sıkıldı? O zaman eski fotoğraflar derdinize çare :) Bence en güzel zaman geçirme yöntemlerinden birisi. Bebeklik fotoğraflarınız, çocukluk dönemi derken fotoğraflara bakarken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz :)

 

 

 

 

Sinema!



 

 

Hemen çıkın evden! En yakın alışveriş merkezine gidin ve saati en yakın hangi film varsa bir bilet alın. Bazen de plansız hareket etmenin tadına varmak gerekiyor öyle değil mi?

 

 

 

 

Eski Arkadaşlarınızı Arayın!



Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızı arayın ve bol bol sohbet edin. Kimler neler yapmış öğrenin. Dedikodu yapın demiyorum ama siz bilirsiniz :) Eski arkadaşlarınızla sohbet etmek sizi rahatlatacaktır ve eski günlere dönmenizi sağlayacaktır.

 

 

Yazı Yazın!



 

 

Okumanın tadını bilmeyen yoktur elbette. Peki ya yazmak? İyi anılarınızı, kötü anılarınızı, başınızdan geçen olayları, kısaca her şeyi yazın! Yazmak, rahatlatır ve özgüveninizi arttırır. İlla kendinizden bahsetmek istemiyorsanız bir hikaye bile yazabilirsiniz. Neden olmasın?

 

 

 

 

Özgün İçerik:Betül Koşaksız

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.