Öğrenci Kariyeri Banner

OneWord, SEO İçerik Editörü Arıyor!

OneWord, SEO İçerik Editörü Arıyor!

One Word Dijital İçerik Ajansı, genç ve dinamik bir ekip olarak kurulan ajansımız Ferit Ömeroğlu tarafından 2014 Üniversite yıllarında temeli atılmış ve sosyal sorumluluk projeleri ile başladığı meslek hayatına geniş ve kitlesel çoğunluğu sağlayarak 250+ den fazla çalışma arkadaşına sahip olan yeni nesil dijital bir ajansdır.

SEO alanında;

Terminoloji olarak SEO'yu ve SEO içerik kavramını bilen,

SEO habercilik alanında daha önce deneyim elde etmiş / Tercihen haber sitelerinde SEO'cu olarak çalışmış,

SEO için eğitim almış,

Bu alanda kariyerine başlamak/devam etmek isteyenler için bir arayışımız var.

SEO dışında birbirinden farklı meslek grupları olan, birbirinden farklı bölümler okuyan üniversite öğrencilerinden oluşan, 250'i aşkın freelance yazar kadromuza dahil olmak içinde sizleri bekliyor olacağız.

Dijital dünyada emin adımlarla büyümek isteyip deneyimleri ile fark yaratmayı hedefleyenler için başvurularınızı detaylıca inceleyeceğiz.

One Word tıpkı ürettiği içerikler gibi bu içerikleri üreten kişiler konusunda da oldukça seçici. Bu sebeple başvuru linkimizdeki bilgileri eksiksiz ve mümkün olduğunca detaylı bir şekilde doldurmaya çalışmanızı rica ediyoruz.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.