Öğrenci Kariyeri Banner

Okurken Size Dişlerinizi Sıktıracak, Sinir Bozma Garantili 24 İnsan Tipi

Okurken Size Dişlerinizi Sıktıracak, Sinir Bozma Garantili 24 İnsan Tipi
Bazı insanlar vardır ki, hayatınızda uzun yıllardır var olsalar bile, hayatınıza çok yeni dahil olmuş olsalar bile gerçekten her daim sinirlerinizi bozarlar. Böyle insanları nerde görseniz tanırsınız ve hepsine de aynı şiddetle gıcık olursunuz. Ama bu insanlardan kurtulmak da tuhaf bir şekilde imkansızdır.

Biz, ağına düştüğümüz bu gıcık insanları sizin için listeledik ve listelerken histeri krizi geçirdik. İnanın siz de okurken dişlerinizi sıkacaksınız.

1. Komikli video izleten insan


Caucasian man and African American woman taking picture in coffee house with cell phone

Hepimizin hayatında mutlaka yeri olan insan tipidir. Evde, yolda, okulda, ofiste fark etmez; her ortamda kendi güldüğü komikli şakalı videoları büyük bir hevesle size de izletmeye çalışır. Ve genelde bu videolar min 15 dk’dır. :(


GALERİYİ SAYFA NUMARALARINA TIKLAYARAK GÖREBİLİRSİNİZ.






[ad name="Google Adsense"]






2. Ortamda kimse ona eşlik etmezken çekirdek yiyen insan


2.cekirdek.yiyen.insan

Genelde aynı evi paylaştığınız insanlar arasından çıkarlar. Yani bu insan; anneniz, kardeşiniz ya da sevgiliniz olabilir. Atsanız atılmaz, satsanız satılmaz… O çekirdek yerken siz sessizce içinizde öfke biriktirirsiniz; sonra dayanamayıp kibarca uyarırsınız. Ve en sonunda da bir seçim yapmak zorunda kalırsınız: Ya ağlayarak ortamı terk edeceksiniz ya da ona teslim olup siz de çekirdek çitlemeye başlayacaksınız. Make your choise!



[ad name="Google Adsense"]






3. İzlediği her filmi spoiler vererek anlatan insan


3.izledigi.her.filmi

En çok o film izler, gerçek bir film arşividir. Bu insanların bazen gerçekten de film zevki kusursuz olabilir. Ancak sorun şu ki; bu insan size sadece film önermez; izlediği her filmi tüm detaylarıyla anlatır. O anlatırken zaten tüm sahneler gözünüzde canlanacağından, filmi izlemeye gerek duymazsınız.



[ad name="Google Adsense"]






4. Ortamlarda sürekli etkinlik isteyip yapılan hiçbir etkinliğe katılmayan insan


4.ortamlarda.etkinlik.isteyip

Kısaca; boş yapan insandır. Başlarda bir tur inanır, planladığınız her etkinliğe bu insanı da çağırırsınız. Ama merak etmeyin, tez zamanda foyası ortaya çıkar. Facebook’ta etkinliklere “katılacak” ayarlamasını bile yemez hale gelirsiniz.

Hayır zaten niye çağırıyorsunuz ki. Çağırmayın, olsun bitsin.



[ad name="Google Adsense"]






5. Sosyalleştiği anlarda sürekli işinden bahseden insan


5.ortamlarda.is.konusan.insan

Bir o çalışıyor ya, bu yüzden onun iş stresi sizin de iş stresiniz olmalı. Özellikle haftaiçi buluşmalarda denk geleceğiniz bu insan, kendini dinletme konusunda oldukça israrcıdır. Sürekli işinin zorluklarından bahseder, onu anlamanızı ve onaylamanızı bekler. İki lafın belini kırıp ağız tadıyla dedikodu yapamazsınız.



[ad name="Google Adsense"]






6. Sürekli isimleri karıştıran insan


6.hafizam.kotu

Çok eşi dostu olduğundan mıdır, hafızasının zayıflığından mıdır;bilinmez. Ama yeni de tanısanız, arkadaşlığınız eskilere de dayansa inatla isminizi karıştırır. Bazen Ayşe olursunuz, bazen Nil. Bazen Ahmet olursunuz, bazen Cihan. Yine de çabası takdir edilesidir. Çünkü bu insan tipinin bir de isimler üzerine hiç düşünmeyeni vardır. Ki genelde onlar size “Şeycim” diye hitap eder.



[ad name="Google Adsense"]






7. Toplu taşımada, ofiste yüksek sesle müzik dinleyen insan


7.yukses.ses

İstisnasız her gün yaşadığımız durum; her gün gördüğümüz insanlardır. İnsanı müzikten soğutur, Nefret eder ve inadınızdan müzik dinlemezsiniz. Ancak bu inadın kimseye faydası olmaz; sesi bastırmak için ya siz de kulaklık kullanmalı ya da ona kaliteli bir kulaklık armağan etmelisiniz.



[ad name="Google Adsense"]






8. Her konuda fikri olan insan


8.her.konuda.fikri.olani,insan

Listenin sinir bozma konusunda on numara beş yıldızlı insanıdır. Ortamda ne konuşulursa konuşulsun, en çok o konuşur; en çok o yorum yapar. Hiçbir temele dayanmayan fikirleri konusunda da çok israrcıdır; bu yüzden hiç kasmayın. Derin bir nefes alın ve her söylediğini “hıııııı evet evet… hııııı çok…” şeklinde onaylayın.



[ad name="Google Adsense"]






9. Ulu orta, canının istediği her yerde deodorant sıkan insan


deodorant.yedek.gorsek

Temiz kokmayı çok yanlış anlamış bu insan tipi de sıkça karşılaştığımız biridir. Siz uyurken yanı başınızda; sokakta ya da toplu taşımada karşınıza çıkabilir. “Sen varya dünyanın en bencil insanısın.” diye ağlayarak ortamı terk edebiliyorsanız edin. Yok edemiyorum diyorsanız da sessizce koku alma duyunuzu kaybetmeyi bekleyin.



[ad name="Google Adsense"]






10. Sürekli lafınızı balla kesen insan


10.sozunu.kesmek

Bu insan konuşmayı ve kendini dinletmeyi çok sever. Konuşma sırası size geldiğinde ise aklına gelen her şeyi “löööööööönnnkkkkkkk” diye karşısındakine sunar. Konunun ya da sizin ne hissettiğiniz hiçbir önemi yoktur. O laf hep balla kesilir. ABV. L



[ad name="Google Adsense"]






11. Kendini öven insan


11.kendini.oven

“Öfffffff”tür, “pppoooooffffff”tur; çok zordur. Bunlar genelde egosu yüksek insanlar olduğundan, yüzlerine karşı bir şey denmeyeceğini bilirsiniz. O kendini överken sizin iç diyalogunuz coşar, bir anda kendinizle çok iyi arkadaş; çok iyi sırdaş olursunuz.



[ad name="Google Adsense"]






12. Sosyal medyada alakalı alakasız her fotoğrafın altında, size özlemini haykıran insan


12.sosyal.medya.

Samimi bir insan mıdır, saçma bir insan mıdır; uzun uzun üzerine düşündürür. Size ulaşmak için cep telefonunu ya da kanlı canlı görüşmeyi asla tercih etmez. Fotoğraflar en önemli buluşma yerleridir onun için. Fotoğraflarınızı layklama sıklığı arttıysa, bu yorumun gelmesine de ramak kalmıştır: “Özledim kız!”



[ad name="Google Adsense"]






13. Herkese fikir sorup kendi istediğini yapan ve yaptıran insan


13.herkese.fikir.sorup

Akıl danışmaya bayılır. Size fikrinizi sorar, uzun uzun yorum yapmanızı ister. Kısa cevaplardan asla tatmin olmaz. Ve dinler, dinler… En sonunda da sizin savunmadığınız fikri uygular. Ama bu da yetmez ona. Bir bakmışsınız onun fikri sizin de fikri olmuş ve onun istediğini yapıyorsunuz.



[ad name="Google Adsense"]






14. Her yere geç kalan insan


14.her.yere.gec.kalan

Saygısızdır. İnsanlardan onu öyle kabul etmelerini bekler. Bir gün bir yerde onu beklemeden giderek cezalandırmazsanız, ömrünüzün sonuna kadar bekleyeceksiniz anlamına gelir.



[ad name="Google Adsense"]






15. Televizyon izlerken full konsantre olup sizi asla duymayan insan


15.tv.izlerken

Bu insan sadece sevdiği programları izlerken konsantre değildir; televizyon ışığını görmesi, dikkat kesilmesi için ona yeter. Yan koltukta özellikle boğulmamaya dikkat edin, kurtarmaz. Ölseniz yine duymaz. Onunla sohbet etmeye çalışmak yerine, kendinize oyalanacak bir şeyler bulun. Oturun, mandala boyayın.



[ad name="Google Adsense"]






16. Saatlerce telefonda konuşan insan


President Barack Obama talks on the phone with Palestinian Authority President Mahmoud Abbas aboard Air Force One, July 9, 2010. (Official White House Photo by Pete Souza) This official White House photograph is being made available only for publication by news organizations and/or for personal use printing by the subject(s) of the photograph. The photograph may not be manipulated in any way and may not be used in commercial or political materials, advertisements, emails, products, promotions that in any way suggests approval or endorsement of the President, the First Family, or the White House.

Arkadaş canlısıdır, sohbet etmeye bayılır. Aynı sıcaklığı yüzyüzeyken yakalayamazsınız belki ama bu insan tam bir sanal arkadaştır. Kafa ütüler, istemeden tüm konuya dahil olursunuz.



[ad name="Google Adsense"]






17. Ve tabii ki yemek yerken ağzını şapırdatan insan


17.agzini.sapirdatan

Öldürmez ama süründürür. Bu insanı genelde çok hızlı ve iştahlı yemek yemesinden tanırsınız. O sese bir odaklanmaya görün, hayat zindana dönüşür. Uyarmak kırıcı, uyarmamaksa size zulümdür. Şapırdatma şiddetine göre bu ikisi arasında bir seçim yapılabilir.



[ad name="Google Adsense"]






18. Her konuda kararsız insan


18.yedek.kararsiz.

Birlikte plan yapılmaması gereken insandır. Planlama aşaması günlerinizi, planızı hayata geçirme süresiyse aylarınızı alır. Kısaca zaman kaybıdır. Onu iteleyecek enerjiyi bulduğunuzda görüşün ama yine de çok şey yapmayın deriz.



[ad name="Google Adsense"]






19. Sarhoş olmayı marifet bilip sürekli sarhoşluğunu anlatan insan


19.sarhos.listelist.

947384985409540 tane sarhoşluk anısı vardır kendisinin. Hepsi de nasıl komik, nasıl çılgındır inanamazsınız. “Abiiii geçen biirrr içmişiiizzzz var yaaaaaaa…” diye başlayan uyuz anılarına maruz kalmamak için, bu tip insandan uzak durmanızı tavsiye ederiz.



[ad name="Google Adsense"]






20. İnstagram’da aradan kaçarım ümidiyle kendi fotoğrafını layklayan çakal insan


20.instagram.layk

Bu zavallı insanın 49’u 50, 199’u 200 yapmaktan başka derdi yoktur. Belki küsüratlı sayılara dayanamıyodur, belki de kendi fotoğrafını gerçekten beğeniyordur. Kim bilir? Biz bilmiyoruz, orası kesin.



[ad name="Google Adsense"]






21. El şakaları yapmaya bayılan insan


21.el.sakasi

Evet dokunmak önemlidir ama bu başka bir şey. Bu insan konuşurken sürekli size dokunur, sizi dürter. Zaman zaman da çok şakacıdır. Onun el şakalarına maruz kalmanız için ise sadece yarım saat önce tanışmış olmanız yeterlidir. Kibarca baştan uyarınız, yoksa önünü alamazsınız.



[ad name="Google Adsense"]






22. Yüksek sesle konuşan insan


22.yukses.ses

Konuşuyor hali böyleyken, tartışıyor halini merak ettirir insana. Bu desibeli yüksek arkadaşımız insanı sağır eder, yıpratır. Onunla yakın mesafede sohbet etmemeye dikkat!



[ad name="Google Adsense"]






23. Önündeki tabağa rağmen hep sizin yiyeceğinizden yiyen insan


23.onundeki.tabak

Belli ki bu onun özel bir zevkidir. Önünde ne kadar güzel bir yemek olursa olsun, muhakkak sizinkinden de tadar; en çok sizinkini beğenir. Kendi yemeği için pişman olur.. Her şeyi bir kenara bırakın ve bir gün tam eli sizin yemeğinize uzanmışken çat diye eline vurun.



[ad name="Google Adsense"]






24. Ne yiyip içtiğinin hesabını iyi tutan, kafası zehir Almancı insan


24.almanci.insan

“Benim iki çayım vardı. :)” insanıdır. Hayır zaten herkes kendi hesabını ödeyecek, bu neyin paniği? Tamam abi, senin iki çayın vardı, al benim para üstünü de sen al, diyerek kovalanası insan. Allah seni kimsenin karşısına çıkarmasın.



[ad name="Google Adsense"]

Kaynak: ListeList




Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.