Öğrenci Kariyeri Banner

Öğrencilik Hayatınıza Renk Katacak 10 Yabancı Dizi

Öğrencilik Hayatınıza Renk Katacak 10 Yabancı Dizi
Hepimizin muhakkak çok beğendiği ve merakla takip ettiği bir yada birkaç dizi vardır. Öğrenciliğin kuralları olsaydı bunlardan biri şüphesiz bir diziyi takip etmek olurdu. Takip edilecek ki ortamda muhabbeti olsun.
Merak içinde beklemek gelecek bölümlerinin tahminleri, olasılıkları hesaplanacak. Bazen içimize bir umut serpecek bazen hüzünlendirecek bazen içinden çıkamayacak bir bulmacanın içine sokacak. Sizin için öğrencilik zamanlarınızı daha keyifli hale getireceğini düşündüğüm dizileri derledim. Keyifle okumanız ve izlemeniz dileğiyle.

1- Game of Thrones

got-kapak

Listemizin 1 numarasında tüm Türkiyeyi bağlayan Game of Thrones var. Macera, Drama ve Fantastik üçlüsünü bir dizide görmek isteyenlerin mutlaka izlemesi lazım. Bu üçlüyü birbiriyle bu kadar iyi harmanlayan bir dizi zor bulunur. 18-25 yaş arası en çok izlenen dizi seçilmesi de ayrı bir konu tabi ki.

IMDB: 9.5

2- How I Met Your Mother

how-i-met-your-mother-banner

Eminim herkesin bitmesiyle üzüldüğü bir dizi vardır. Benim bittiğine en çok üzüldüğüm dizidir kendileri. Romantik, komediyi bu kadar yoğun yaşatan bir dizi daha olmadığı kesin. İzlediğinizde kesinlikle sizi duygudan duyguya sürükleyecek ve en acıklı anda bile sizi güldürebilecek kadar muhteşem bir dizi. Ayrıca bu arkadaşlık bağına sizinde bayılacağınıza eminim.

IMDB: 8.4

3- Doctor Who

dadadad

Zamanda ve uzayda yolculuk yapmaya hazır mısınız ? Eğer hazırsanız bu dizi tam size göre. 1963 den bu yana devam eden bu dizi (Evet yanlış görmediniz 1963) Klasik seri ve Modern seri olarak ikiye ayrılmış ve günümüzde Modern serisi hala devam etmekte. Sizi maceradan maceraya sürüklemekle kalmayacak, zaman mekan kavramınızı unutturacak ve bazen kendinizi içinden çıkılmaz sorulara cevap ararken bulduracak bu dizi bilim kurgu sevenlerin favorisi olmaya aday.  Oldukça geniş bir hayran kitlesi olan bu dizinin funları kendilerini "Whovian" olarak adlandırıyor.

IMDB: 8.8

4- The Big Bang Theory

The_Big_Bang_Theory_TV_Series-665880121-large

Şüphesiz bu diziyi bu kadar efsane yapan baş rol oyuncularından Jim Parsons (Sheldon). Daha başlar başlamaz sizi güldürecek bu dizi  Romantik-Komedi sevenlerin mutlaka izlemesi gereken bir dizi. Unutulmaz replikleri olan bu diziyi izlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum.

IMDB : 8.4

5- 2 Broke Girls

img-allshows-2brokegirls-S3-2

Muhteşem bir komedi izlemek istiyorsanız sizi böyle alalım. 5 kuruşları olmadan hayatta kalmaya çalışan bu iki kızın yaptıklarının sizi kahkahalara boğacağından eminim. Öğrenci evinde yapılan müthiş icatların (Tavayla ütü yapmak, televizyon anteninin yerine çatal vb.)  daha fazlası burada var.

IMDB: 6.8

6- Sherlock

Sherlock: the Network app. Probably not elementary.

Polisiye, Macera ve Gizem üçlüsünü sevenler için muhteşem bir seçim. Her zaman sizi tahminlerinizin dışına taşıyacak ve hiç bir şeyin görüldüğü gibi olmadığını bambaşka bir boyutta gösterecek. Gizem dolu bir dizi istiyorsanız Sherlock tam size göre. Analitik zekanızı bambaşka boyutlara çıkarması da ayrı bir konu.

IMDB: 9.2

7- Mr. Robot

nasas

Bilim, gerilim, suç, hackerlık, drama bu dizide her şey var. Öyle sürükleyici ve akıcı bir senaryoya sahip ki kendinizi kaptırmamanız imkansız. İzlemeyi düşünenlere tavsiyem sınav, vize, final dönemlerinizde izlememeniz. bir bölüm izleyip kolay kolay kapatabileceğiniz bir dizi değil.

IMDB: 8.7

8- Lucifer

lucifer-renewed-season-2

Şeytan cehennemden sıkılıp dünyada dedektiflik yapmaya başlasa ne olur ? Sorunun cevabını merak ediyorsanız mutlaka izlemelisiniz. Aksiyon, polisiye ve fantastik seyircisini bir araya toplayan muhteşem bir senaryoya sahip bu dizi klasik polisiye dizilerinin çok çok dışında.

IMDB: 8.3

9-  The Originals

658464

Olağanüstü akıcı bir senaryoya sahip olan ve her bölümde kendine daha fazla bağlayan bu fantastik diziyi mutlaka izlemelisiniz. Vampir dizilerine/filmlerine olan ön yargınızı tamamen bitirebilecek bir dizi. Klaus un muhteşem aksanı ve Elijah ın duruşuyla bambaşka bir tarz yaratması da bu dizinin bu kadar iyi olmasında ki en önemli rolü.

IMDB: 8.3

10- Daredevil

Daredevil-12

Süper kahramanlar dünyasını sevenlerin büyük ihtimal yakından tanıdığı Daredevil dizinin gerçekçiliği ve muhteşem olay örgüsüyle sizi içinden çıkmak istemeyeceğiniz bir dünyanın kapılarını aralıyor. Aksiyon ve macera sahnelerinin gerçekçiliği ve suçlarla mücadele etme yöntemleri alışılagelmiş süper kahraman figürünü adeta yıkıyor.

IMDB: 8.8

Varsa izlememiz gereken başka diziler yorumlarda görmekten mutluluk duyarız. 

Özel İçerik: Hasan Çil

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.