Öğrenci Kariyeri Banner

ÖğrenciKariyeri | Unilever Buluşması

ÖğrenciKariyeri | Unilever Buluşması
unilever_manset

ÖğrenciKariyeri, başvuru sonuçları ile seçilecek 25 öğrenci ve yeni mezunu Unilever ile buluşturuyor. Karşılama ve kahvaltı ile başlayacak olan program Unilever işe alım süreçlerinden bahsedilerek devam edecektir. Son oturum olan Soru & Cevap kısmı ile program sonlanacaktır. Gerekli yetkinlikleri sağlayan arkadaşlar uygun görülmesi durumunda Unilever tarafından sunulacak olan staj ve iş imkanından da faydalanabileceklerdir.

Etkinlik 24 Aralık 2015 tarihinde saat 10:00 - 12:00 arasında Unilever Türkiye Ofisi Ümraniye'de gerçekleştirilecektir. Başvuru sürecimiz sona ermiştir. İlgi ve alakanız için teşekkür ederiz.

Unilever sitesinden alıntı;

Unilever'i tanıyalım




Unilever olarak bu topraklardaki tarihimiz, Sunlight markalı sabun gibi ürünlerimizle yüzyıla yakın bir geçmişe dayanıyor. 1924 yılında G&A Baker Limited şirketiyle tanıştığımız Türkiye’de, ilk yatırımımız, 1952’de İstanbul/Bakırköy’de kurulan SANA fabrikasıyla gerçekleşti. Bu yatırımla ülkemiz için katma değer ve istihdam yaratmaya başlarken, bu misyonu hala aynı kararlılık ve özveriyle sürdürüyoruz. Unilever Türkiye olarak, bugün 8 fabrika yatırımımız, 5.000’i aşkın çalışanımız ve 34 ülkeye ihracatımızla Türkiye ekonomisine katma değer sağlıyoruz. Pazara sunduğumuz markalarla Türkiye’de her ay 51 milyon tüketicinin yaşamının bir parçası olarak yer alıyoruz. Tüm faaliyetlerimizde Türkiye insanının iyilik ve esenliğini ön planda tutuyoruz.Markalarımız hakkında
Unilever olarak 400’ü aşkın markaya sahibiz ve bunlardan 14’ü yılda 1 milyar avroyu aşkın bir satış rakamına ulaşıyor. 

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.