Öğrenci Kariyeri Banner

ÖğrenciKariyeri Ekip Başvuruları Başladı!

ÖğrenciKariyeri Ekip Başvuruları Başladı!
ÖğrenciKariyeri 2017 yılı ekip başvuruları başladı. Fakat başvurunu yapmadan önce kafandaki birkaç soru işaretini gidermemiz gerekiyor.

ÖğrenciKariyeri Nedir?

ÖğrenciKariyeri 2014 yılında kurulmuş üniversite öğrencilerine yönelik haber sitesi ve kariyer platformudur. Sadece dijital mecralarda öğrencilere bilgiler aktarmanın yanı sıra düzenlediğimiz salon etkinleri ve şirket-öğrenci projeleri ile de öğrenci arkadaşlarımızın daima yanındayız. Türkiye’deki 80’den fazla üniversitede temsilcisi, ekibi bulunan kalabalık bir aileyiz.

Neler Yaptık? 

Üniversite öğrencilerine yönelik önemli içerikleri derleyip öğrencilere sundu.
Önem arz edebilecek ve biraz da olsa ‘bir şeyler katabileceğine’ inandığı içerikler oluşturup öğrencilerle buluşturdu.

Salon Etkinlikleri Yaptık;
Marka Zirvesi, Yönetim Zirvesi, Meducation Talks bu etkinliklerimize 10binin üzerinde başvuru aldık ve yaklaşık 3bin öğrenciyi Türkiye'nin önde gelen markaları ve yöneticileri ile buluşturduk.
marka_zirvesi

yonetim_zirvesi

meducation_talks

''Salon Etkinlikleri Yetmez, Öğrenci Arkadaşlarımızı Şirket Yöneticileri İle Buluşturalım'' dedik.
Kariyer Sohbetleri ve Staj Sohbetleri Projelerimizi Yaptık. Kısa sürede Unilever, Turkcell, Mudo, Sahibinden.com, NN Hayat Emeklilik ve bir çok firma ile proje gerçekleştirdik.
unilever


turkcell

nn_hayat

sahibinden

Ve ÖğrenciKariyeri Mobil Uygulaması!



3 senelik bir düşüncenin emeği olan uygulamamızı bu sene öğrenci arkadaşlarımızla buluşturduk. Öğrencilerin kendilerini ve kariyerlerini ilgilendiren gelişmeleri kaçırmaları son bulsun istedik. Bu isteğimiz ortaya çıkardığımız mobil uygulama ile son buldu. Öğrencilerin kişisel bilgileri ve verilerine göre bilgilendirme sistemini içeren mobil uygulamamızı başarıyla yayına aldık. Kısa sürede oldukça ilgi gören uygulamamız 40bin kullanıcı aştı ve ilerleyişine devam ediyor. Uygulamamız Apple Store ve Google Playstore'da; www.ogrencikariyeri.com/mobile

Kurulduğumuz günden bu yana ilk defa bu sene farklı bir çalışmaya da imza atıyoruz. Liseli arkadaşlarımızdan, kardeşlerimizden gelen ilgiye sessiz kalmıyor ve 'ÖK Lise Temsilciliği' ilanımızı da açıyoruz. Lise öğrencisi arkadaşlarımız başvuru yapmak isterlerse buradaki forma tıklayabilirler.

 

Evet bu ailede sana da yer olabilir!

ÖğrenciKariyeri’nin sosyal bir platform, bir öğrenci oluşumu olduğunu unutma. Bizler kimseye bir maddi kazanç sunmuyoruz. Misyonumuzda buna hiç bir zaman yer yok. Bazı durumlar vardır; karşılığı hiçbir para ile ödenemez ve bazı durumlar vardır; ona ancak gönül verenler, gerçekten isteyenler yapabilir. İşte ÖğrenciKariyeri ailesi de bu sana değer katmaya ve sende farkındalık yaratmaya çalışırız. Tabii sende buna istekli ve aileye bir şeyler kazandırabileceksen.

Şimdi yapman gereken altta yer alan formu en içten dileklerin ve samimiyetinle doldurup bizlere yollaman. Biraz zaman ayırıp yollarsan bizlere verdiğin önemi gösterebilirsin, bizlerde sana sevgimizi-saygımızı gösterelim.

Gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz 2017 dönemi başvuru sürecimiz tamamlanmıştır.


Sevgilerle,

ÖğrenciKariyeri Ailesi….

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.