Öğrenci Kariyeri Banner

O Üniversite 'Lego Profesörü' Arıyor

O Üniversite 'Lego Profesörü' Arıyor
lego-cambridge

 
[ad name="HTML"]

Geçtiğimiz günlerde Lego'dan 4 milyon Pound bağış alan Cambridge Üniversitesi, kampüste görevlendirmek üzere Lego Profesörü arıyor.

Cambridge Üniversitesi geçtiğimiz günlerde yeni bir akademisyen alımını duyurdu. Çok insanın hayatlarında ilk kez duymalarına rağmen hayallerindeki meslek olarak tanımlayabileceği o titr hayli ilginç: Lego Profesörü. Üniversitenin eğitim , gelişim ve öğrenmede oyun üstüne çalışan araştırma merkezinin başkanı olmak üzere aranan kişinin önümüzdeki ekim ayında işe başlaması planlanıyor.

Şanslı akademisyen üniversitenin Lego’dan aldığı bağışla kendi araştırmalarını başlatma ve yürütme şansını da yakalayacak.

Bu, dünyaca ünlü Cambridge Üniversitesi’nin aradığı ilk alışılagelmemiş akademisyen değil. Geçtiğimiz senelerde yine aynı üniversite çikolata alanında doktora yapacak bir aday aradığını duyurmuştu. Çikolata severlerin bir anda kendilerini yetkili hissetmelerine sebep olmuştu bu ilanla ranan kişinin üniversitenin Kimya Mühendisliği ve Biyoteknoloji bölümünde, çikolatanın maddesel halleri üstüne çalışması bekleniyordu.

[ad name="Google Adsense"]

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.