Öğrenci Kariyeri Banner

Öğrencilerin Merakla Beklediği Seminer: Endüstri Mühendisliği Günleri’18

Öğrencilerin Merakla Beklediği Seminer: Endüstri Mühendisliği Günleri’18
Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü (MieS) tarafından 18 senedir her yıl düzenlenen Endüstri Mühendisliği Günleri bu sene de 22-23 Kasım’da öğrencilerle buluşuyor.

Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden Sosyal Bilimler Fakültesi öğrencilerine kadar Türkiye’nin dört bir yanından birçok öğrencinin merakla beklediği ''Endüstri Mühendisliği Günleri’nde'' dünyaca ünlü firmaların üst düzey Endüstri Mühendisi yöneticileri deneyimlerini ve tavsiyelerini öğrencilere aktarmak için geliyorlar.

Etkinlik boyunca “Endüstri 4.0, marka, teknoloji devrimi, girişimcilik, geleceğin meslekleri” gibi birçok konuya değinilecek. Ayrıca öğrencilere, gelecekteki meslektaşlarıyla tanışıp kaynaşabileceği verimli bir network ortamı sunuluyor.

Network ortamı dışında; mülakat simülasyonu, staj fırsatları ve üst düzey yöneticilerle tanışma imkânı da öğrencilere sunulan ayrıcalıklar arasında.



Birçok öğrencinin merakla beklediği Endüstri Mühendisliği Günleri’18'de sen de yerini ayırtmak istiyorsan hemen TIKLA!

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.