Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix'in Ücretsiz Kullanıma Açtığı 10 Belgesel!

Netflix'in Ücretsiz Kullanıma Açtığı 10 Belgesel!
Belgesel severlere Netflix'ten sevindirici bir haber var.

Netflix, coronavirus salgını nedeniyle uzaktan eğitim sürecince ek kaynak arayan öğretmenlere yardımcı olmak amacıyla 10 orijinal belgeselini YouTube’da ücretsiz izlemeye açtı. Netflix ayrıca, ilerleyen günlerde belgesellerin yönetmenleriyle çeşitli soru-cevap etkinlikleri de düzenleyecek.

Netflix’in YouTube’da ücretsiz izlemeye açtığı belgeseller:

1) Our Planet

Gezegenimizin doğal güzelliğini tecrübe edin ve bu geniş kapsamlı bu iddialı belgeselde iklim değişikliğinin tüm canlıları nasıl etkilediğini inceleyin.

our

 

 

 

 

 

2) 13th

Bu düşündürücü belgeselde akademisyenler, aktivistler ve politikacılar, Afrikalı Amerikalıların ve ABD hapishane patlamasının suçlanmasını analiz ediyorlar.

13

 

 

 

 

 

3) Knock Down the House

2018 Kongre seçimlerinde büyük kaynaklara sahip siyasetçilere kafa tutan Alexandria Ocasio-Cortez ve diğer üç kararlı kadının yaşadıklarına yakından bakın.

kno

 

 

 

 

 

4) Explained

Vox'un bu aydınlatıcı dizisi kripto paranın yükselişi, diyetlerin neden başarısız olduğu ve K-popun çılgın dünyası gibi çok çeşitli konuları derinlemesine inceliyor.

expl

 

 

 

 

 

5) Babies

Doğadan beslemeye kadar bu dokümanlar, bebeklerin ilk yıllarında hayatı nasıl keşfettiklerini ortaya koyan çığır açan bilimi araştırıyor.

babies

 

 

 

 

 

6) Chasing Coral

Dünyadaki dalgıçlar, bilim adamları ve fotoğrafçılar, mercan resiflerinin ortadan kalktığını belgelemek için destansı bir sualtı kampanyası düzenliyor.

chasing

 

 

 

 

 

7) Period

Menstruasyon damgalamasının devam ettiği kırsal Hindistan'da kadınlar yeni bir makinede düşük maliyetli hijyenik pedler yapıyor ve finansal bağımsızlığa doğru adım atıyorlar.

end of

 

 

 

 

 

8) End of Sentence

Âdete karşı hâlâ ön yargıyla yaklaşılan Hindistan kırsalındaki kadınlar, yeni bir makinede düşük maliyetli hijyenik ped üreterek finansal bağımsızlık mücadelesi verir.

period

 

 

 

 

 

9) The White Helmets

Suriye'de günlük hava saldırıları sivil hedefleri vurdukça, bir grup tartışmasız ilk müdahale mağdurları molozlardan kurtarmak için hayatlarını riske atıyor.

the white

 

 

 

 

 

10) Zion

Bacakları olmadan doğan ve yıllarca koruyucu ailelerle yaşayan ergen Zion Clark, profesyonel güreşe başladığında aradığı tutkuyu bulur. Bir kısa belgesel.

zion

 

 

 

 

 

Netflix, ilk aşamada bu içerikleri İngilizce olarak yayınlayacak. İlerleyen günlerde ise birçok dil için altyazıların hazır hale geleceği belirtiliyor.

Tüm Netflix belgesellerine buradan ulaşabilirsiniz.



KAYNAK

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.