Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix'ten Genç Yazarlar İçin Harika Proje!

Netflix'ten Genç Yazarlar İçin Harika Proje!

Netflix Türkiye'den, dizi senaryosu yazarlığı alanında kariyer yapmak isteyen gençlere harika bir haber geldi. Sevilen platform, yazarlık konusunda kendisini geliştirmek isteyen yaratıcıları desteklemek amacıyla Tatino Films ve Impact Hub iş birliğinde ‘Netflix Series Lab’ projesini hayata geçiriyor.

AA’da yer alan habere göre, uluslararası dizi-film endüstrisi profesyonellerinin beş ay boyunca eğitimler vereceği ve mentorluk yapacağı projenin son başvuru tarihi 25 Eylül. Başvuru ve bilgi için buraya tıklayabilirsiniz. 1 Kasım’da başlayacak eğitimler 28 Şubat’a kadar devam edecek.

Netflix Yöneticilerine Birebir Sunum Yapılabilecek

Türkiye’deki kreatif endüstriye dünya çapında destek vermek amacıyla Series Lab projesini hayata geçiren Netflix Türkiye, uygulamalı eğitimlerle senaryo yazarlarının Netflix’in dünyada en çok izlenen dizi formatlarına en iyi şekilde uyum sağlamalarına ağırlık verecek.

Series Lab, izleyicilerin ilgisini çekecek dizi yazma konusunda, proje geliştirme sürecinden uygulamaya koyma aşamasına kadar yapılacak olan eğitimlerle katılımcılara öncülük edecek. Katılımcılar eğitim boyunca global dizi sektöründeki trendler hakkında güncel bilgi sahibi olurken dünyanın farklı coğrafyalarından izleyicilerin ihtiyaçlarını anlama noktasında tecrübe edinecek.

Netflix Series Lab ilk etapta yüz yüze gerçekleşecek beş günlük yoğun atölye çalışmalarının ardından üç aylık online eğitimler şeklinde ilerleyecek. Ardından Netflix yöneticilerinden oluşan bir gruba projelerini birebir sunma imkanına sahip olacak olan katılımcılar çok farklı ülkelerin yaratıcı endüstrilerinden mentorlar eşliğinde üç haftalık özel bir eğitim alma şansı kazanmış olacaklar.

Proje, katılımcılara Netflix’in içerik geliştirme, sunma ve gerçekleştirme süreçlerini anlamanın yanı sıra dünyadaki yaratıcı endüstriden üst düzey isimlerle tanışma fırsatı da sunuyor olacak.

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.