Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix’in İlk Yerli Dizisi Hakan: Muhafız’a 3. ve 4. Sezon Onayı!

Netflix’in İlk Yerli Dizisi Hakan: Muhafız’a 3. ve 4. Sezon Onayı!

14 Aralık 2018 tarihinde yayınlanmaya başlayan Netflix Türkiye’nin ilk orijinal içeriği olan Hakan: Muhafız için güzel haber. Paylaşılan bilgilere göre Hakan: Muhafız 3. ve 4. sezon onaylarını aldı. İlk sezonun yayınlanmasından çok kısa bir süre sonra Netflix’in bu kararı vermesi izleyicileri bir hayli şaşırttı.



Yeni Oyuncular Kadroya Dahil Oldu
190 ülkede aynı anda gösterime giren dizi hem yurt içinde hem yurt dışında ilgileri üzerine çekerken 2. sezon kadrosuna katılacak olan oyuncular da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Paylaşılan bilgilere göre Engin Öztürk, Boran Kuzum, Saygın Soysal ve dizinin ilk sezonunda çok kısa da olsa kendini gösteren Burçin Terzioğlu gibi önemli isimler yer alacak.



Dizinin 2. sezonunun tam olarak ne zaman yayınlanacağına dair herhangi bir paylaşım yapılmadı fakat 3. ve 4. sezonlar için hazırlıkların başlandığını ve önümüzdeki aylarda çekimlerin başlayacağını söyleyebiliriz. Yeni sezonların 2020 yılında yayına girmesi planlanıyor.


Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanda Netflix Uluslararası Original İçerikler'den sorumlu başkan yardımcısı Kelly Luegenbiehl, Türkiye’de ve dünyada anlatacak çok fazla hikaye olduğunu ve hikayeleri dünyanın her yerinden seyirciyle buluşturmaktan çok mutlu olduğunu belirtti. Şimdilik söyleyebiliriz ki Muhafız: Hakan Netflix’in ülkemizdeki son projesi olmayacak Beren Saat ile yapılan işbirliği bizi şimdiden heyecanlandırıyor!


Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.