Öğrenci Kariyeri Banner

MÜYAK Başlıyor!

MÜYAK Başlıyor!

Eskişehir Teknik Üniversitesi Endüstri ve Verimlilik Kulübü’nün geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 15.si düzenlenecek olan Mühendislik ve Yönetim Akademisi, 13-14-15 Mart 2021 tarihlerinde!

MÜYAK etkinliğinin ana teması  sektörde lider firmaların CEO,CFO, Genel Müdür gibi üst düzey yöneticilerin konuşmaları çevresinde şekilleniyor. Bu seneki konsept temamız Yeniden Doğuş ile yeni dünya düzeni, değişen ve gelişen yetkinlikler, değişen değişim kavramı, şirketlerin yeniden doğuş hikayeleri ve yeni beklentileri... Hepsi ve çok daha fazlasını konuşacağımız Eskişehir’in en büyük öğrenci organizasyonu olan 15. MÜYAK, birbirinden farklı birçok alanda workshoplar, eğitimler ve işaret dili tercümanları ile sınırları tamamen kaldırma hedefi ile 40+ şehir, 80+ üniversiteden gelen katılımcılarıyla eşsiz bir deneyim sunacak üç güne kapılarını aralıyor.

Oturumlarda TÜBİTAK başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Koç Sistem CEO Mehmet Ali Akarca, Note Cosmetics Genel Müdürü Beril Koparal, Arzum Pazarlama ve Ürün Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehtap Yıldız, Valeo Türkiye Genel Müdürü Tuna Arıncı, Şişecam Düzcam Ankara Fabrikası, Fabrika Müdürü Emrah Can, TUSAŞ Sürekli İyileştirme Şefi Sercan Kaplan, LC Waikiki CEO Yardımcısı Gökhan Güney ve birçok sürpriz isim sizlere eşlik edecek.

MÜYAK; iş dünyasının önde gelen isimlerinin ve markalarının hikayeleri, staj ve kariyer imkanları, farklı bölümlerden ve üniversitelerden öğrenciler ile tanışma fırsatı, çekilişler, hediyeler ve eğlence ile dolu üç gün için katılımcılarını bekliyor. 

Kayıt için tıklayınız.


Yaren İrem Binici

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Yaren İrem Binici

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.