Öğrenci Kariyeri Banner

Mutlu İnsanların Güne Başlarken Farklı Yaptığı 6 Şey

Mutlu İnsanların Güne Başlarken Farklı Yaptığı 6 Şey
mutlu-sabahlar

[ad name="HTML"]

Birçoğumuz için sabahlar, bir karmaşa bulutuyla başlar. Dakikalardır ertelediğimiz çalar saatin artık erteleyemeyeceğimiz bir zamanı göstermesiyle panik halinde uyanır, banyoya koşturur, acele acele yüzümüzü yıkar, bulabildiğimiz en kolay kıyafeti üzerimize geçirir ve evden fırlarız. Panik halimiz biraz azaldığında deodorant sürmediğimizi, bilgisayarın şarj aletini yanımıza almadığımızı, anahtarlarımızı kapıda unuttuğumuzu fark ederiz. O dakikalarda sabah erkenden işe gitme ritüelini ilk kimin keşfettiğine dair çeşitli varsayımları kafamızda döndürerek güne başlar ve nasıl bittiğini anlamadan da bitiririz.

Güne mutlu devam edebilmek ve keyfini çıkarmak, ancak mutlu bir başlangıçla mümkündür. Sabah saatlerine mutlu başlamak, günün geri kalan kısmına da pozitif ve aynı tempoda devam etmemizi sağlar.

Mutlu bireyler genelde günün ilk ışıklarıyla birlikte güne başlayan, yeni bir güne yeni ve bomboş bir sayfa olarak bakabilen, bedensel ve zihinsel sağlıkları için ritüeller geliştirebilmiş kişilerdir. Bu şekilde günlerine bir anlam yüklerler ve bir amaç uğruna yaşarlar.

[nggallery id=9 template=carousel]

YAZININ TAMAMINI UPLİFERS SİTESİNDEN OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

 

[ad name="HTML-1"]

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.