Öğrenci Kariyeri Banner

Mühendislik Kulübü’nün Düzenlediği MSE ve Boğaziçi İş Dünyası Ödülleri

Mühendislik Kulübü’nün Düzenlediği MSE ve Boğaziçi İş Dünyası Ödülleri
Sektörünü belirlemek, kariyerinde yükselmek ve kendi işini kurmak adına her şeyi bulabileceğin MSE 8-9-10 Aralık’ta Boğaziçi Üniversitesi'nde!

MSE Nedir?

Management Study with Executives (MSE), Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü’nün düzenlediği; 3 gün boyunca yönetici olma yolunda nelerin yapılması/yapılmaması gerektiğini ve kariyer basamaklarını hızla çıkmanın yollarını uzmanlarından dinleyebileceğiniz Türkiye’nin en prestijli kariyer etkinliklerindendir.

MSE'de konuşmacı olarak gelen üst düzey tecrübeye sahip CEO'lar ile seminer aralarındaki Coffee breaklerde bire bir görüşebilir, aklında yer edinen bütün sorulara cevap bulabilirsin.


Üç yıl önce Yılın En İyi İş Kadını seçilen Begümhan Doğan Faralyalı’nın “Ben hayatta da kendini bilmeden yaşamaya çalışmanın çok zor bir mücadele olduğunu düşünüyorum. Onun için kendinizi tanımaya bu etkinlikle başlayın.” sözü de Ahmet Nazif Zorlu'yu destekler nitelikte.

Kariyer yolunda cevabını aradığın her şeyi sadece dinleyerek değil, aynı zamanda sektörün en büyük oyuncularıyla vaka analiz çalışmaları ve workshoplar yaparak öğreneceksin.

En son haberler ve güncellemeler için Instagram'da takip et.

*Etkinlik sertifikalıdır.



Sınırlı sayıda katılımcıyla gerçekleşecek olan bu etkinlikte yerini almak için hemen TIKLA!

Boğaziçi İş Dünyası Ödülleri

20 farklı kategoride ödül, birbirinden değerli isimler, 2 farklı kanaldan canlı yayın, onlarca haber, stand up, dans gösterileri, müzik dinletileri, ünlü sunucular ve çok daha fazlası...

10 Aralık saat 17.00'da Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü Albert Long Hall'de!

Ayrıca katılım tamamen ücretsiz ve herkese açık!

MSE'nin son gününde yer alan Boğaziçi İş Dünyası Ödülleri, sıradan bir ödül töreninden çok farklı. Ödül alan isimler ve davetli diğer üst düzey yöneticiler ile tören öncesi İş Dünyası Network Kokteylinde yüz yüze konuşup tanışabilirsin. Ayrıca Stand Up, dans gösterileri ve müzik dinletileri ile sıradan hayatına bir günlüğüne de olsa renk katabilirsin.

MSE için bilet alan herkes doğrudan Boğaziçi İş Dünyası Ödülleri'ne de katılım sağlayabiliyor. MSE'ye katılamıyorsan ama yine de Boğaziçi İş Dünyası Ödülleri'nin bu müthiş atmosferini bizlerle paylaşmak istiyorsan aşağıda yer alan linke tıklayarak başvuru formunu doldurabilir, ücretsiz olarak katılım sağlayabilirsin!



ÜCRETSİZ başvurmak için TIKLAYINIZ!


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.