Öğrenci Kariyeri Banner

Mühendis Adayları Anadolu ISUZU'da!

Mühendis Adayları Anadolu ISUZU'da!
Mühendislik bölümlerini okuyan öğrenciler için üretim yapan tesisleri ziyaret edip üretimi yerinde görmek kadar keyiflisi yoktur.  Türkiye'de üretim tesisleri açısından en çok ziyaret edilmek istenen sektörün otomotiv olduğu gözlemlendi. Öğrenciler otomotiv sektöründeki üretim hatlarını ve işleyişlerini yerinde ziyaret edip sıfırdan araçların nasıl üretildiğini deneyimlemekten oldukça memnun görünüyor

muhendis_01

Bu sene Anadolu ISUZU üretim tesislerini ziyaret eden ve etmek isteyen mühendislik öğrencilerinin sayısının bi' hayli yüksek olduğu gözlemlendi. Ana faaliyet alanı hafif kamyon, kamyonet ve küçük otobüs gibi ticari araçların üretimi olan fabrika önümüzdeki yıllarda savunma sanayine de hizmet vereceğinden dolayı kapsamlı bir de Ar-Ge merkezine sahip.

muhendis_02

Öğrenciler burada küçük ticari araçları görmenin yanı sıra devasa boyutlarda bulunan araçların da üretimine şahitlik etme imkanı buluyor.

Üniversite öğrencilerinin gezi talepleri, topluluklar halinde toplanmakta. Bu deneyimi yaşamak ve öğrenci arkadaşlarınıza yaşatmak istiyorsanız aşağıdaki formu doldurabilirsiniz.

Formu öğrenci kulüpleri / topluluklarında görev alan arkadaşların doldurması gerekmektedir.

GEZİ TALEP FORMU

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.