Öğrenci Kariyeri Banner

Mobil İstanbul Ocak Etkinliği : Mobil Trendler

Mobil İstanbul Ocak Etkinliği : Mobil Trendler

Mobil teknolojilerle ilgili insanların buluşturmayı hedefleyen Mobil İstanbul, uzmanlık paylaşımı, tecrübe aktarımı ve sosyalleşme amaçlı farklı etkinlikleri ile sektördeki girişimcilere ve profesyonellere farkındalık kazandırmaya devam edecek. Ocak ayının teması “Trendler” olacak.



Mobilde Trendler


İnternet’ in ticarileşmesinden sonra masa ve dizüstü bilgisayarlar üzerinden insanlar ile insanlar ya da insanlar ile markalar arası etkileşim her zamankinden çok daha ileri bir seviyeye taşınmış ayrıca daha ölçeklenebilir hale gelmişti. Ancak mobil teknolojilerin gelişmesi ile birlikte internet telefonlara taşındı. İnsanların daima yanındaki taşıdıkları ve sürekli kullanım halinde bulundukları cep telefonları sayesinde bu etkileşim çok daha yüksek seviyelere taşındı

Akıllı telefonlarda kullandığımız uygulamalar sayesinde birçok işimizi mobil olarak çözebilir, daha çok içerik tüketebilir ve daha çok paylaşabilir hale geldik. Öyle ki cep telefonları sayesinde birçok olaydan kitlesel medyadan önce, sosyal medya üzerinden haberdar olduk. 2013 uygulamaların biraz daha ötesine geçip yeni mobil teknolojilerin gün yüzüne çıkışına şahit olduğumuz yıl oldu. Şimdilik deneme aşamasında olan bu cihazları, ticarileşip yaygınlaşmaya başladıkça aksesuar olarak giyiyor, evimizde kullanıyor ya da mağazada alışveriş yaparken onlardan  kullanıyor olacağız. 2014 yılı ise bu cihazların yaygınlaşmaya başlayacağı ve daha çok kullanılacağı yıl olacak.

Mobil Istanbul ‘un ocak ayı etkinliğinde konuşmacımız Özkan Altuner, mobil trendlerin ne yöne gittiğini, 2014 yılında bizleri nelerin beklediğini anlatacak. Etkinlik 23 Ocak Perşembe günü Bahçeşehir Üniversitesi B Konferans Salonunda gerçekleşecek ve saat 19:00 ‘de başlayacak. Katılmak için lütfen olun. Mobil Istanbul hakkındaki gelişmeler, konu ile ilgili ay boyunca yapılacak paylaşımlar için lütfenFacebook ve Twitter hesaplarımızı takip edin.

Kayıt İçin: https://mobilistanbulocak.eventbrite.com/

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.