Öğrenci Kariyeri Banner

Migros Master Minds İle Geleceğe Katıl ! Başvurular Sürüyor...

Migros Master Minds İle Geleceğe Katıl ! Başvurular Sürüyor...
Neden Başvurmalısın ?
Migros’un E-ticaret ve Bilgi Teknolojileri ekiplerini daha yakından tanımak ister misin? Tasarım odaklı düşünme metoduyla, Migros’un dijital ürünlerine yönelik inovatif fikir üretme, prototipleme ve gerçek kullanıcılarla yapılacak kullanılabilirlik testi hakkında deneyim kazanmaya ne dersin? Tüm bunlar seni heyecanlandırıyorsa, 5 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek “Migros Master Minds” Ideathon’una davetlisin!

Kazanımların Ne Olacak ?

“Migros Master Minds” Ideathonu sonunda gün boyu yapılacak değerlendirmelerde seçilen adaylardan biriysen, Smarter olmaya hak kazanırsın!
Smarter” kimdir dersen? Akıl küpü genç yeteneklerden oluşan; en büyük keyfi araştırmak ve öğrenmek olan Migros stajyerlerine “Smarter” ismini vermekteyiz. 8 ay boyunca haftanın 3 iş günü ilgili teknoloji ekiplerinde yapacağın bu stajla daha mezun olmadan iş hayatını yaşayarak deneyimleyebilirsin. Program sayesinde fikirlerini uygulamaya geçirmeye olanak sağlar ve mezun olduktan sonra iş hayatına hızlı bir giriş fırsatı yakalarsın.

surec-takvimi

Kimler Başvurmalı ?

Yazılım geliştirme, data ve iş zekası gibi alanlarında kendini geliştirmek istiyorsan,

ÜniversitelerinBilgisayar, Yazılım, Elektrik-Elektronik ve Matematik Mühendisliği bölümlerinde okuyorsan,

3. veya 4. sınıfa geçtiysen,

Haftanın 3 iş günü Migros’taki teknoloji ekiplerinde çalışabileceksen başvurunu bekliyoruz!Detaylı bilgi ve başvuru için: https://www.mtstajprogramlari.com/migrosmasterminds

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.