Öğrenci Kariyeri Banner

Microsoft Online Staj Fırsatı!

Microsoft Online Staj Fırsatı!

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 süreci sonrası birçok alanda online staj imkanları sağlanmaya başlandı. Pandemi döneminde dünyaca ünlü teknoloji şirketi Microsoft da adaylar için  bir fırsat yarattı. Microsoft Online Staj 2020 şimdi başvuruları kabul etmeye ediyor. Microsoft Online Staj 2020, Internees’e müşteri ve iş sonuçlarını deneyim kazanmasına ve sonuçlarını geliştirmesine yardımcı olacaktır. Microsoft Online Stajı, farklı ekiplerle çalışarak ve kültürler arası etkileşim sağlayarak liderlik ve nitelikleri geliştirmeyi amaçlamaktadır.

 Microsoft tarafından çevrimiçi olarak InsideSherpa platformun da gerçekleşecek programa tüm uluslar arası öğrenciler başvurabilir. Staj programı dünyanın her yerinden adayların başvurusuna açıktır. Mezunlar ve Lisans öğrencileri başvuru yapabilir. Ayrıca MBA adayları da başvuruda bulunabilir.

Staj Alanları

Pazarlama Lisans / Yüksek Lisans Stajı

MBA Stajı

Mühendislik Lisans /Yüksek Lisans Stajı

 Microsoft Sanal Staj Programına katılmak için bilgisayar ve internet bağlantınız olmalıdır. Kayıt ve katılım ücreti bulunmamaktadır. Staj sonunda adaylara ücretsiz sertifika verilecektir.

Başvuru İçin Tıklayınız!

KAYNAK 


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.