Öğrenci Kariyeri Banner

Metubiz Sales School Başlıyor!

Metubiz Sales School Başlıyor!

Metubiz Sales School 5-6-7 Mayıs Tarihlerinde Gerçekleşiyor!

 

29 yıllık tecrübesiyle Türkiye’nin en aktif öğrenci topluluklarından biri olan ODTÜ İşletme Topluluğu (METUBIZ) 5-6-7 Mayıs tarihlerinde Metubiz Sales School adlı etkinliği gerçekleştirmeye hazırlanıyor!

 

ODTÜ İşletme Topluluğu olarak bu yıl birincisi gerçekleşecek olan, alanında uzman eğitmenler ve şirketlerin satış departmanlarından direktörlerin katılımlarıyla, satış ile ilgili bilgi edinmek isteyen ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen herkese açık olan Metubiz Sales School adlı etkinliğimizi düzenleyeceğiz.

 

5-6-7 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan METUBIZ Sales School, satışa dair temel noktaları ve bilinmeyenleri bir okul niteliğinde sunar. Satış konusunda kendisini geliştirmek isteyen öğrenciler için eğitimler ve vaka çalışmalarını kapsayan sertifikalı ücretsiz bir eğitim programıdır. Katılımcıların; profesyonellerden ve direkt olarak sahadan gelen yöneticilerden aldıkları dersler ve onların aktardıkları tecrübelerle kendilerini geliştirmeleri hedeflenir.

 

Etkinlik online platformda olması sayesinde mesafe engelini ortadan kaldırarak istediğiniz her yerden etkinliğimize katılabilme şansını sizlere sunuyor.

 

 

Etkinlik Detayları

Platform: (Online)

Tarih: 5-6-7 Mayıs 2021

Başvuru ve Kayıt Linki

Sertifika: Var

Ücret: Ücretsiz

 

 

METUBIZ Hakkında

 

12 Şubat 1992 tarihinde kurulan topluluğumuz, “İşletme Bilimine, bölümüne ve öğrencisine hizmet” olarak belirlediği misyonu doğrultusunda “Hep daha iyiye” felsefesi çerçevesinde çalışmalarını sürdürmektedir. ODTÜ İşletme Topluluğu 1992 yılından bu yana yaptığı etkinliklerde her zaman yenilikçi olmayı önde tutmuş, benzer oluşum ve etkinliklere yön vermiş bir topluluk olma yolunda ilerlemiştir. Topluluğumuz, Türkiye çapında düzenlediği Finans, Pazarlama&Reklamcılık, Liderlik, Girişimcilik vs. gibi konular hakkındaki etkinlikleriyle adından her zaman söz ettirmiştir. Ülkemizin en köklü eğitim-öğretim kurumlarının arasında yer alan Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nin ve Türkiye’nin önde gelen öğrenci topluluklarından birisi olarak geleceğin üst düzey yöneticilerine ve girişimcilerine yaratıcılıklarını ortaya çıkartma fırsatı sunmak, kişilerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve onlara pratik yapıp deneyim kazanacakları olanaklar sağlamak topluluğumuzun temelinde yer almaktadır. Kuruluştan günümüze kadar elde ettiğimiz başarılar, haklı gururumuzun kaynağıdır.


Yağız Çakmak

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Yağız Çakmak..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.