Öğrenci Kariyeri Banner

Metro Türkiye Kariyer Panayırı'nı Destekliyor!

Metro Türkiye Kariyer Panayırı'nı Destekliyor!
Merhaba sevgili ÖğrenciKariyeri okuyucuları :)

Hepinize iyi günler diliyoruz. Malum hala sektörünü seçemeyenlerimiz, "Ne yapacağım ben okulu bitirince?" diyenlerimiz ve daha ilk sınıflardan hayatını planlamak adına seminer seminer koşturanlarımız, o konferans senin bu konferans benim derken günlük sporunu aksatmadan devam ettirenlerimiz var.

Tüm bu koşuşturmada bizler, sizler için en iyi etkinlikleri araştırıyoruz ve biliyoruz ki tüm bu kariyer planlamalarında kendinizi en iyi geliştirebileceğiniz, bilgi alabileceğiniz yerler, sektörün önde gelen liderleriyle buluştuğunuz zamanlar ve işte onlardan biri daha: 11. Kariyer Panayırı!peryön ile ilgili görsel sonucu

PERYÖN’ün önderliğinde (Türkiye'de insan yönetimi anlayışının yaygınlaştırılması ve gelişimine liderlik eden dernek) 10 yılda 35 ilde 3.000’den fazla öğrenciye dokunan,

-Kişisel kariyer planlamalarında yeni ufuklar açılmasına,


-Sektör lideriyle yüz yüze buluşmalarına,


-Meslekleri detaylı öğrenmelerine


Öğrencilerin iş hayatına daha etkin hazırlanmalarına imkan sağlayan ve 11.si düzenlenecek olan Kariyer Panayırı’nı bu sene de METRO Türkiye destekliyor.

IMG-20170315-WA0045

Metro Türkiye İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı Elif Karaca da 17 Mart’ta Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde olacak. Elif Karaca'nın oturumu saat 14:00 - 14:45 arasındadır.


Ülke içi ve dışında hem kendi gelişimi devam ettiren hem de öğrenci gelişimine katkı sağlayan Metro'nun neler yaptığına bir göz atalım:

Metro, gıda güvenliği konusunda birçok öncü projeyi şekillendirdi ve hayata geçirdi. Tedarik zincirinin tamamında yüzde yüz şeffaflığı sağladığı Antalya Metro Meyve Sebze Platformu ile IFS (International Featured Standards) Lojistik Standardı Sertifikası’nı almaya hak kazandı. Bu çalışma ile Metro, sektöründe hem Türkiye’de hem de yer aldığı ülkelerde bir ilke imza attı.

Bununla birlikte,

Metro müşterilerinin gıda güvenliğini garanti almak altına almak için, Antalya’daki platformdan sonra Gebze’de de taze ve donuk ürünler için Soğuk Ürünler Platformu’nu kurdu.

Metro’nun başarısı, sadece kalite-fiyat avantajından kaynaklanmıyor. Gastronominin son yıllardaki gelişimiyle birlikte sürekli yeni çözümler üreten Metro, tedarikçilerinin ve müşterilerinin farklı beklenti ve ihtiyaçlarına cevap veriyor, profesyonel iş ortakları için akılcı fikirler geliştiriyor.

Metro, bugün dünyanın 33 ülkesinde 2.100 mağazası ve 280 bin çalışanıyla dünyanın en güvenilen ve tercih edilen markaları arasındaki öncelikli yerini aldı.

Sizler de etkinlikte yerinizi alıp Metro İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı Elif Karaca'ya sorularınızı sorabilirsiniz.

Sevgilerimizle..

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.