Öğrenci Kariyeri Banner

MEB'den Yüz Yüze Eğitim Açıklaması

MEB'den Yüz Yüze Eğitim Açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okullar sömestr tatilindeyken artan vaka sayıları ve Omicron salgını hakkın açıklamalar yaptı. Öğrencilerin ve velilerin aklındaki soru işaretlerine cevap olan bu açıklamalar özellikle yeni dönemde eğitim yüz yüze mi uzaktan mı olacak sorularına cevap niteliğindeydi.

Dersler 7 Şubat'ta Başlıyor

Dersler 7 Şubat'ta Başlıyor

MEB Bakanı Mahmut Özer, dönem boyunca başta öğrenciler ve öğretmenler olmak üzere herkesin haftanın beş günü de okula gidip her gün maskeyle saatlerce ders dinleyerek birinci dönemi önlemlere uygun bir şekilde geçirdiğini vurguladı. Bunun yanı sıra artan vaka sayıları ve Omicron salgını hakkında da konuştu. Yeni dönemin 7 Şubat'ta "Yüz Yüze Eğitim" şeklinde başlayacağını da konuşmasına ekledi.

"Okullarda Yüz Yüze Eğitime Ara Verilmeyecek"

Tıpkı ilk dönem olduğu gibi okulların ve eğitimin aynı şekilde yüz yüze devam edeceğini vurgulayan Mahmut Özer "Omicron salgını ve artan vaka sayılarından dolayı yüz yüze eğitime ara vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.


Tolga Kaan

Öğrenci Kariyeri'nde İçerik ve Medya Koordinatörü - İletişim ve İşbirlikleri için tolga_kaan[at]yahoo.com adresini kullanın.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.