Öğrenci Kariyeri Banner

MBA İle Kendine Değer Kat!

MBA İle Kendine Değer Kat!
mba

 

[ad name="HTML"]

30'un üzerinde top işletme okulları ile tek bir odada görüşün ve sizin için en ideal MBA programını keşfedin. Dünyanın lider MBA eğitimi fuarlar dizisi olan QS World MBA Tour, İstanbul Ceylan Intercontinental otelinde Türkiye, ABD ve Avrupa’nın en gözde işletme okullarını ziyaretçiler ile buluşturuyor.

Fuarda, MBA okulları yetkilileri ve MIT, Harvard, Michigan, London Business School MBA mezunları ile yüz yüze tanışacak, merak ettiğiniz soruları onlara direk yöneltebileceksiniz. Kabul koşulları, MBA programları, burs imkanları, kariyer fırsatları, vize, GMAT sınavı gibi konuların tartışılacağı çeşitli seminer ve bilgi oturumlarında yer alabileceksiniz.

Hemen ücretsiz kayıt olun ve yerinizi garantileyin.

NEDEN KATILMALISIN?


Özel burs imkanları


Toplamda 1.7 mİlyon ABD doları değerinde QS ve CEIBS, EMLYON, UT Dallas, MIP, ... gibi partner kuruluşlarının, fuar ziyaretçilerine özel sunduğu burslar için başvurun.

Yüz yüze karşılıklı iletişim


Başvurularınız için özel tavsiyeler alın ve sizin için en ideal mba programını keşfedin.

Seminer ve Bilgi oturumları


Fuar öncesi, başvuru süreci, burslu MBA ve yurt dışında MBA yapmak gibi konuların konuşulacağı seminerde yerinizi alın.

Ücretsiz MBA kariyer rehberi


QS Top MBA Career Guide – İlk 100 ziyaretçiye dünyanın en çok okunan ve sadece yılda 2 kez yayınlanan MBA kariyer dergisi hediye.

Detaylı bilgi ve kayıt için tıklayın

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.