Öğrenci Kariyeri Banner

Liderlik ve Kariyer Zirvesi 24-25-26 Şubat'ta Odtü'de!

Liderlik ve Kariyer Zirvesi 24-25-26 Şubat'ta Odtü'de!
Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Topluluğu'nun düzenlemiş olduğu Liderlik ve Kariyer Zirvesi 24-25-26 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek.

Liderlik ve Kariyer Zirvesi Nedir?

Türkiye'nin dört bir yanından gelen katılımcıların, Türkiye'nin önde gelen ceo ve genel müdürlerin tecrübelerini dinleyip, kendileri ile tanışma fırsatı bulabileceği ''Liderlik ve Kariyer Zirvesi''; katılımcıların kendilerini sadece bireysel anlamda değil; network anlamında da geliştirmelerine katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Etkinlikte liderlik panallerinde ''dönüşümcü liderlik, e-liderlik, liderlerin gözünden risk konularında kendinize çeşitli liderlik kazanımları katabilmeniz konusunda eğitimler düzenlenecektir. Kariyer oturumlarında ise çeşitli sektörlerden lider şirketler ile tanışma fırsatının yanında kariyer olanakları hakkında bilgi edinebilirsiniz.

ODTÜ İŞLETME TOPLULUĞU

Liderlik ve Kariyer Zirvesi 24-25-26 Şubat tarihlerinde Odtü kampüsü içerisinde yer alan Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılacaktır. Biletleri üniversitelerde açılan stantlardan, kampüs liderlerinden, online satış aracılığıyla alabilme imkanınız bulunmaktadır. Bilet fiyatı 50 tl olarak belirlenmiştir.

Liderlik ve Kariyer Zirvesi'nin içeriğinde liderlik panelleri, kariyer tanıtım oturumları, kariyer fırsatları, farklı içeriklere sahip 15 oturum, sürpriz hediyeler, gün boyu ikramlar ve liderlik ve kariyer zirvesi katılım sertifikası olacaktır.

Şu an için açıklanan etkinlik programı:

*TBA: Daha sonra açıklanacaktır.

24 Şubat Cuma

13.45: Oğuz Uçanlar-McDonald's Türkiye Genel Müdür

15.00: Baki Şensoy-Aselsan Genel Müdür Yardımcısı

16.15: TBA-Deloitte

25 Şubat Cumartesi

12.00: Necip Özçer- LC Waikiki Yönetim Kurulu Üyesi

13.15: TBA-Akbank

14.45: Orkan Aytulun- Alibaba.com Türkiye Genel Müdürü

16.00: Işıl Akdemir Evlioğlu- Garanti Ödeme Sistemleri A.Ş. CEO

17.00: Kılıç Arslantürk- Yazar, Mentör, Üst Düzey Yönetici

26 Şubat Pazar

12.00: TBA-TBA

13.15: Faruk Kocabaş/CPO-Seda Kaplan/İK Direktörü-Media Mark

14.45: TBA-Pladis

16.00: TBA-TBA

17.00: TBA-TBA

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.