Öğrenci Kariyeri Banner

Kolektif House'u Duymayan Kaldı Mı?

Kolektif House'u Duymayan Kaldı Mı?
Kolektif House Sanayi Mahallesi, Şişli ve Levent olmak üzere İstanbul'un üç farklı noktasında yaklaşık 2 yıldır hizmet veriyor. Kurucu ortaklarından Ahmet ONUR'un tabiriyle eski han anlayışından yola çıkan ortak ofis konseptiyle bir çok yatırımcı ve girişimciyi içinde barındırıyor ve içinde Yandex, Türk Telekom, İş Bankası gibi büyük şirketlerin yanında birçok Startup'a da ev sahipliği yapıyor. Diğerlerine kıyasla 3 kat daha büyük olan Levent Ofisi 3 bin metrekare alan üzerinde Kanyon'un hemen yanında yer alıyor.

kolektif house ile ilgili görsel sonucu

Kuruluşu; Amerika'dan döndükten sonra ofis arayan Cihan Orhan ve Arda Yiğithan Orhan kardeşlerin yakın arkadaşları olan Ahmet Onur'la görüşmelerinden sonra sadece kendileri için ofis açmak yerine "Love, Create & Inspire"  yani "Sev, Üret & İlham Ver" felsefesinden yola çıkarak ortak ofis konseptiyle Kolektif House'un ilk temellerini atıyorlar.

kolektif house ile ilgili görsel sonucu

Kolektif House'un çalışanlara sunduğu hizmetler ve yapmış olduğu etkinlikler diğer  paylaşımlı ofislerden en büyük farkı. Cem Yılmaz, Erdil Yaşaroğlu gibi ünlü isimlerle belli aralıklarla yapılan söyleşiler ve partilerin yanında; iş çıkış saatlerinde üst katta yapılan yoga dersleri, giriş katta müzik eşliğinde üyelerin katılımıyla yapılan happy hour'lar gibi birçok sanatsal etkinlik düzenleniyor.

kolektif house ile ilgili görsel sonucu

En az 1 aylık olan üyelğin içerisinde; 7/24 ofis kullanımı, tüm gün kahve ve çay servisi, internet erişimi, güvenlik vb. birçok operasyonel hizmetin yanında; üyelerin gelen misafirlerini ağırlayabilecekleri tam donanımlı toplantı odaları ve herkese açık olan KoLounceler mevcut.

kolektif house ile ilgili görsel sonucu

Paylaşımlı ofis, yaşam alanı ve kendine has çalışma tarzıyla sektörde büyük bir fark yarattığı bir gerçek. İçinde barındırdığı büyük küçük yüzlerce şirket arasında kurduğu iletişim, fikir alışverişi ve network benzeri az rastlanır bir durum. İlgilenenler Kolektif House Ofis Gezisi'nin linkini buradan izleyebilir.

Özgün İçerik: Adem Aydın

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.