Öğrenci Kariyeri Banner

Kodlama Öğreten En İyi Mobil Uygulamalar - 2

Kodlama Öğreten En İyi Mobil Uygulamalar - 2

Sıfırdan kolay bir şekilde yazılım öğrenmek isteyenlerin faydalanabileceği en iyi mobil uygulamalardan birkaçını daha önceki içeriğimizde sizlerle paylaşmıştık. Buraya tıklayarak bir önceki listede yer alan uygulamalara ulaşabilirsiniz. Bugün de benzer niteliklere sahip, keyifli bir şekilde kodlama öğrenebileceğiniz uygulamaları sizler için listeledik. Basit bir şekilde telefonunuza indirebileceğiniz bu mobil uygulamalar sayesinde, dilediğiniz her zaman ve her yerde kodlama öğrenebilirsiniz.

İşte kodlama öğreten en iyi mobil uygulamalar:

1- Codemurai

HTML, CSS, Java, JavaScript, C# ve diğer birçok dilde öğrenme materyalleri bulabileceğiniz uygulamada oldukça geniş bir kurs seçimi mevcut. Mobil programlama hakkında birçok dersin yanı sıra Unity 3D hakkında dersler de bulunuyor.

2- Enki

Enki, teknik geçmişi olmayan insanlar için pek uygun olmayabilir. Ancak orta veya daha üstü deneyimli yazılımcıysanız, bu uygulama oldukça işinize yarayabilir.

3- Grasshopper

Grasshopper, ilerleyebilmek için çözmeniz gereken JavaScript bulmacalarıyla kod yazmayı öğreten ücretsiz bir iOS ve Android uygulamasıdır.

4- Easy Coder

Easy Coder, yalnızca Java programlamayı öğretmeye odaklanan bir mobil uygulamadır. Uygulama, size temel programlama kavramlarını öğretecek ve becerilerinizi daha da geliştirmeye hazırlayacak adım adım etkileşimli dersler,sınavlar ve programlama zorlukları sunuyor.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.