Öğrenci Kariyeri Banner

Kargo Şirketleri Değil, Üniversite Öğrencileri Taşıyacak ve Kazanacak

Kargo Şirketleri Değil, Üniversite Öğrencileri Taşıyacak ve Kazanacak
bisiklet_kargo

 

[ad name="HTML"]

 

 

Sıradışı iş fikirlerinin yuvası Amazon, üzerinde çalıştığı ‘On My Way’ isimli uygulama ile isteyen herkesin Amazon paketlerini belirtilen adreslere götürerek kazanç sağlamasını mümkün kılacak.

The Wall Street Journal tarafından bilgilerine ulaşılan geliştirilme aşamasındaki proje, paketleri taşımak isteyen kişilerin herhangi bir deneyime sahip olmalarını beklemiyor. Amazon’un ABD şehirlerine dağılmış depolarından herhangi birine giderek taşımak istediği ürünü seçenler, teslim ettiklerinde Amazon’dan belli bir ücret alacak. Uygulama da rotalarını görmelerini ve Amazon tarafından kontrol edilmelerini sağlayacaktır diye tahmin ediyoruz.

Amazon’un ‘On My Way’ ile erişmek istediği hedef ürünlerin müşterilere olabildiğince hızlı bir şekilde ulaştırabilmek. İlgili adres yolunun üzerinde olan insanların da kargo sürecine dahil olmasıyla, Amazon’un bu hedefe ulaşması mümkün.

Uygulamanın henüz ne zaman yayınlanacağı ve ne gibi prosedürlere sahip olacağı bilinmiyor. Fakat her halükarda ekstra kazanç elde etmek isteyen üniversite öğrencileri için iyi bir fırsat olacağa benziyor.

Bakalım benzer bir uygulamayı Türkiye'deki alış veriş siteleri de uygulayacak mı?

[ad name="Google Adsense"]

Kaynak: etohum

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.