Öğrenci Kariyeri Banner

Karantinada Sıkılanlara Özel 12 İnternet Sitesi

Karantinada Sıkılanlara Özel 12 İnternet Sitesi

Okulların kapanmasıyla hepimiz evlere tıkılıp kaldık. İlk başlarda güzel geçse de sonradan sıkılmaya ve yeni şeyler aramaya başladık. Öğrenci Kariyeri ekibi olarak bir nebze olsun değişiklik yapıp vakit geçirebileceğiniz siteleri sizinle buluşturduk.

 

1.TÜM RADYOLARI ÜCRETSİZ DİNLEYEBİLECEĞİNİZ BİR SİTE: RADYO GARDEN

1

Türkiye’nin ve Dünya’nın her yerinde var olan radyoları ücretsiz bir şekilde dinleyebileceğiniz bir site olan Radyo Garden’ın hem site hem de mobil sürümü bulunuyor. Konumu hareket ettirerek o bölgedeki radyoları görebileceğiniz bölümde, melodiler arasında kaybolmak da size düşüyor.

Siteye gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.



2.NETFLIX HESABINA PARA DAYANDIRAMAYANLARA : WATCHİLL ORG

 2

Herkes Netflix’in pahalılığından yakınırken kimimiz lise arkadaşlarıyla ortak giriyoruz, kimimiz ise ailemizle hesap açıyoruz. Peki ya tek başına kalanlar ? Buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz sitede birçok dizi bulunuyor.

Ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.


 

3.DİZİLERDEKİ KIYAFETLERE DİBİ DÜŞÜP BULAMAYANLAR : WORNON TV

 3

Özellikle kadın kullanıcılarımızı ilgilendiren bu site, izlediğimiz dizilerdeki oyuncuların üzerinde gördüğümüz kıyafetleri bulabileceğiniz bir nimet. Buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz sitede şu an yabancı diziler bulunuyor. Amerika menşeili olması dolayısıyla fiyatlar uçuk olsa da girip vakit geçirebilirsiniz.


 

4.İSTEMEDİĞİNİZ ARKA PLANA SON : UNSCREEN

 4

Bazen çok beğendiğimiz fotoğraflarda istemediğimiz arka planlara maruz kalabiliyoruz. Bu kimi zaman arkadan geçen yabancı birisi olurken bazense nanik yapan bir arkadaşımız olabiliyor. Buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz sitede, fotoğrafınızı yükleyip istemediğiniz arka planı kaldırırken, birbirinden güzel GIF’lere ise dilediğiniz gibi ulaşabilirsiniz.



 

5.NE DİNLESEM DİYE DÜŞÜNÜRKEN SPOTIFY’DA KAYBOLANLAR İÇİN : MUSIC MAP

 5

Bazen Spotify ve Youtube’daki müziklerden sıkılıp keşfe çıkıyoruz ve yeni şarkıcılar keşfetmeye çalışıyoruz. Peki ya bunu kısa yoldan bulabileceğinizi söylesek. Musip Map’in internet sitesine girip dinlediğiniz şarkıcıyı yazdığınızda onlarca beğenebileceğiniz şarkıcıyı karşınıza çıkarıyor. O halde ne duruyoruz.  Listemizi genişletmeye devam edelim.  Buraya tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz.

 
 

6.FOTOĞRAFLARINIZI YENİDEN YARATABİLECEĞİNİZ BİR SİTE: LET’S ENHANCE

6

Galerinizde kalan ve beğenmediğiniz düşük kalitedeki fotoğraflarınızı bu siteyle birlikte yüksek kaliteli olanıyla değiştirebilirsiniz. 5 tane ücretsiz hak veren sitede beğenirseniz ücret ödeyerek devam edebiliyorsunuz.

En azından 1 fotoğrafınızı denemenizi öneriyoruz.

Siteye bu link üzerinden  ulaşabilirsiniz.

 
 

7.ARKANIZDA İZ BIRAKMAYIN : PRIVNOTE.COM

7
Snapchat modeli çok fazla tutuldu ve ardından İnstagram’da son derece popüler oldu. Siz de bu modeli sevenlerdenseniz linkimizdeki site ile okunduktan sonra kendi kendini imha eden mesajlar gönderebilirsiniz. Mesajı oluşturduğunuz linki kopyalayıp, arkadaşınıza gönderip arkanızda iz bırakmayabilirsiniz. Yalnız dikkat etmeniz gereken bir nokta var ki gönderdiğiniz kişi silinmeden hemen önce kopyalayabiliyor.

Siteye ise bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

8.NE İZLEYECEĞİNİ BULAMAYANLARA: TURFLIX.COM

 8

Netflix’e girip “Ay ne izlesem ki ya” diyenler için yeni eklenen içerikleri filtreleyebileceğiniz bir site. Bu özelliği haricinde tür, IMDB puanı, dili ve yılı da seçerek aramaları filtreleyebiliyorsunuz. Ayrıca Netflix Çarkıfelek bölümü ile de seçtiğiniz kriterlere göre rastgele film veya diziler bulabilirsiniz.

Siteye bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

9.ONLARCA SPOR UYGULAMASI İNDİRİP HİÇ YAPMAYANLAR İÇİN: MUSCLEWIKI

 9

Özellikle karantina döneminde aldığınız kiloları vermek bir hayli zor olacaktır. Bu sitenin çalışma mantığına gelirsek;  günlük veya haftalık programlardan oluşmuyor. Anlık olarak siteye girip istediğiniz bir kasın üzerine tıklıyorsunuz ve size birkaç tane egzersiz öneriyor. İngilizce olan sitede GIF’lerle nasıl yapabileceğiniz de anlatılıyor.

Siteye bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

 



 

 

10.NOSTALJİK ŞARKILARI BULUP ÇALMA LİSTESİ OLUŞTURUN : NOSTALGİA MACHİNE

 10

Dinlediğimiz çoğu şarkının pik yaptığı (ulaşabileceği en üst noktaya ulaştığı)  bir dönem bulunuyor. Bu sitede herhangi bir yıl seçip o yılın popüler şarkılarını çalma listesi haline getirip dinleyebiliyorsunuz. Siteye girdiğinizde herhangi bir sürprizle karşılaşmamanız için İngilizce olduğunu belirtmiş olalım.

Buraya tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz.


11.ASLINDA HEPİMİZ BİRER ŞEF OLABİLİRİZ: SUPER COOK

11

Hazır canımız sıkılmışken mutfağa girip harikalar yaratabiliriz. Elimizdeki malzemelerle hangi yemekleri hazırlayabileceğimizi anlatan sitede çok fazla seçenek bulunuyor. Malzemeleri rastgele seçseniz bile ortaya çıkan yemeklere şaşırabilirsiniz. Biz soğan, domates ve yağ kullanarak hazırlanabilecek 86 çeşit yemek bulduk :)

Siteye bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

12.KAÇ KİŞİYLE AYNI SOYADI TAŞIYORSUNUZ ÖĞRENİN : FOREBEARS

 12

“Benimle aynı soyadı taşıyan kaç kişi vardır acaba?” diye düşünenlerin imdadına yetiştik. Bu sitede dünya üzerinde sizinle aynı soyadı taşıyan kaç kişi olduğunu ve hangi ülkeden olduklarını öğrenebilirsiniz. Bu arada Türkiye’de en çok kullanılan soyadının “Yılmaz” olduğunu da söylemeden geçmeyelim.

Siteye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 
Umarız ki burada bulunan siteler bir nebze olsun vakit geçirip can sıkıntınızı alabilecek niteliktedir.

Sağlıkla kalın #evdekal ın..

 

Özgün İçerik: Bu içerik Öğrenci Kariyeri yazar ekibinden Atakan GÜNGÖR tarafından oluşturulmuştur.


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.