Öğrenci Kariyeri Banner

Kafa Tatiline Var Mısın?

Kafa Tatiline Var Mısın?
Vizeler bitsin kendime en azından 1 haftalık kafa tatili vereyim mi diyorsun? Yaz için planlarımı şimdiden yapmalıyım mı diyorsun? Ya da iyi hoşta öğrenciyiz ve bu yüzden bütçemiz az. Uçak biletleri çok pahalı mı diyorsun? O zaman bu yazımız tam senlik. Sana en uygun uçak bileti arama motorlarıyla ilham veriyor olacağız.

TURNA.COM

Turna.com benzer web sitelerine oranla birçok farklı özellik sunuyor. Bu sitede uygun fiyata bilet bulabileceğiniz gibi eğer uçuş tarihiniz esnek ise günlük tahmini fiyatlar grafiğinden en uygun fiyatlı tarihi de bulabilirsin.

Turna.com'da her uçuş yaptığınızda Turna Puan kazanıyorsunuz ve bu puanlarla ücretsiz yeni bilet alabiliyorsunuz. Bu web sitesinde ayriyeten online iade ve değişiklik imkanı da bulabilirsiniz.

https://www.turna.com/

AEROBİLET

Normal zamanlarda ortalama fiyatlar sunan Aerobilet'de uygun fiyatlarla karşılaşmak istiyorsanız kupon kodlarını bekleyiniz. Yurtiçi ve yurtdışı kodlarıyla Yunanistan'a 1 Tl'ye bilet dahi bulabilirsiniz.

https://www.aerobilet.com.tr/

SKYSCANNER

Çoğu gezginin bildiği sitedir Skyscanner. Özellikle yurtdışı için biletlerde güzel fiyatlar yakalayabileceğiniz bu site, size birden çok web siteden seçtiğiniz uçuş için fiyat gösterimi yapıyor.

Gideceğiniz yeri ve tarihi de daha belirleyemediyseniz arama motorunda herhangi bir yere seçeneğine veya en ucuz ay seçeneğine tıklayabilirsiniz. Bu şekilde değişik zamanda , değişik rotalara kolaylıkla bilet bulabilirsiniz.

Ayriyeten web sitesinde fiyat alarmı seçeneği de bulunmaktadır. Yani, sen tarihini ve rotanı belirle, koyduğun limite en uygun bilet olduğu zamanda site seni bilgilendirsin.

https://www.skyscanner.com.tr/

KAYAK

Gideceğin rota belli değil mi? Hala kararsız mısın? Bu site tam sana göre. Çeşitli kategorilere göre kendine en uygun yerleri bulabiliyorsun. Örneğin Gizemli Yerler kategorisinden kendine değişik bir rota çizebilirsin.

Ek olarak da bu web sitesinde bütçenizi belirtip kendinize en uygun yeri de bulabilirsin. Popüler yerler için de e-posta alarmları alabilirsin.

https://www.kayak.com.tr/

Şimdiden İyi Yolculuklar ....

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.