Öğrenci Kariyeri Banner

Kafa Nereye Biz Oraya!

Kafa Nereye Biz Oraya!
Dönemin stresini mi atmak istiyorsun? Yeni yerler mi keşfetmek istiyorsun? Ya da Instagram'da manzara fotoğrafları beğenmek yerine o fotoğrafları kendin çekip kendin mi paylaşmak istiyorsun? O zaman bu yazımız tam sana göre.

Sizlere gezginlerin göz bebeklerinden olan KarsRail'den bahsedelim. KarsRail tam olarak nedir? KarsRail 2013 yılından beri Interrail Türkiye grubunun düzenlediği bir etkinliktir. Trenle uzun bir yolculuk yapılıp Kars'a varılır. Bu uzun yolculuk bir toplulukla beraber yapıldığından dolayı yol zevkli bir hal alır. Ayriyeten isterse yolculuk daha uzun sürsün cam kenarında oturup o güzel manzaraları izlemek paha biçilemez.

Aslında KarsRail'i bilen herkes mutlaka gitmek istemiştir. Fakat çoğu uzun yol ve soğuktan dolayı katılmaya cesaret bulamamışlardır. Ya da geç kaldıklarından dolayı kontenjandan yararlanamamışlardır. Ama tüm bu önyargılara inat samimi dostluklar ve sıcak manzaralar bulabileceğiniz bir etkinliktir. Kesinlikle  kaçırmamanızı öneririz.

Etkinlik nasıl gerçekleşiyor dediğinizi duyuyorum. Doğu Ekspresi treninin kusetli vagonu komple kapatılıyor ve 25 saatlik  tren  yolculuğu  başlıyor. Herkes evlerinden yiyecek içecek getiriyor ve meşhur çay içme etkinliği başlıyor. Etkinliğin şartlarından bir tanesi  de fazla para harcamamak. E bu da tam öğrenci işi değil mi?

Planınızı programınızı ayarlayın ve mutlaka katılın. Ayriyeten ölmeden önce yapılacaklar listenizin favori maddesi olarak bulundurun. Bizden söylemesi.

Özgün İçerik: Özlem Deniz Karatepe

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.