Öğrenci Kariyeri Banner

İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü DART Etkinliği İle Sizlerle!

İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü DART Etkinliği İle Sizlerle!
DART etkinliğimiz hangi departmanda çalışmak istediğine karar veremeyen, tüm departmanları tanımak isteyen öğrencilere kariyer planlarında onlara yol göstermeyi hedefliyor!

DART katılımcıları departmanların farklı şirket ve sektörlerdeki işleyişinin gösterildiği DART oturumlarında şirketlerden gelen üst düzey yöneticilerin konuşmalarını dinliyor, onlara sorular soruyor ve böylece interaktif bir oturum gerçekleşmiş oluyor. Oturum aralarında ise şirketlerden gelen üst düzey yöneticilerle bire bir iletişim kurma imkanı oluyor.

Bu sene DART etkinliğimizde satış, insan kaynakları ve strateji departmanlarını 9 farklı şirketten 9 farklı konuşmacı bizlere tanıtacak. Konuşmacılar departmanlarının kendi şirketlerindeki işleyişini anlatarak öğrencileri bilgilendirecek.

Kariyer hedeflerini şekillendirmek isteyen herkes 19 Aralık Perşembe İTÜ Ayazağa Kampüsü’nde SDKM Konferans Salonu’nda gerçekleşecek olan etkinliğimize okul, bölüm, sınıf ayrımı olmadan davetlidir!

Kayıt olmak için http://ituemk.org/dart/ adresine git!

Screenshot 2019-12-01 at 13.13.44

*Etkinliğimiz ücretsiz olup gün sonunda e-sertifika verilecektir.
*Etkinliğimizin konuşmacıları yakında etkinlik sayfamızdan duyurulacaktır.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.