Öğrenci Kariyeri Banner

İTÜ Denetim ve Danışmanlık Kulübü'nden Farkındalık Zirvesi!

İTÜ Denetim ve Danışmanlık Kulübü'nden Farkındalık Zirvesi!
İstanbul Teknik Üniversitesi Denetim ve Danışmanlık Kulübü tarafından düzenlenecek olan Farkındalık Zirvesi için geri sayım başladı! Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Farkındalık Zirvesi, 12-13 Aralık 2018 tarihlerinde İTÜ Maçka Kampüsü Mustafa Kemal Amfisi'nde!

2 GÜN, 13 OTURUM, 9 SEKTÖR!

İki gün sürecek olan organizasyonda çeşitli sektörlerden önde gelen isimlerin tecrübelerinden faydalanarak kendi yol haritanızı oluşturabilirsiniz. İş dünyasının liderleri ile birebir iletişim kurma imkanı yakalayıp, şirketleri ve prensiplerini daha yakından tanıyabilirsiniz.

QNB FİNANSBANK ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan zirvede; BSH, PwC, Coca Cola İçecek, KPMG, cimri.com, Unilever, Deloitte, Pfizer, Türk Telekom ve Zipcar gibi şirketlerin çeşitli departmanları hakkında üst düzey yöneticilerin sunumlarıyla bilgi sahibi olabilir ve kendi kariyerinizi şekillendirebilirsiniz.

Ayrıca TİDE Kurucu ve Onursal Başkanı Ali Kamil Uzun ve Dijital Pazarlama Uzmanı Emre Gökşin konuşmalarını yapmak üzere bizlerle olacak.

Etkinliğe kendini geliştirmek isteyen herkes; okul, bölüm ve sınıf ayırt etmeksizin davetlidir. Etkinlik tüm katılımcılara ücretsiz olup, etkinlik sonunda her gün en az 3 oturuma, toplamda 7 oturuma katılım gösteren herkese sertifika verilecektir.



Program akışı ve konuşmacı detayları için takipte kalın!

Kayıt formu için TIKLAYINIZ!

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.