Öğrenci Kariyeri Banner

İTÜ Çizginin Dışındakiler IV Başlıyor!

İTÜ Çizginin Dışındakiler IV Başlıyor!

Dijital Çizginin Dışındakiler IV Kayıtlarını Açtı!

İTÜ Girişimcilik Kulübü, 15 yıldır gençleri 21 yüzyıl yetkinlikleri ile donatıp dünyanın problemlerine çözüm bulmaya teşvik ediyor. İTÜ Girişimcilik Kulübü, 6-7 Mart 2021 tarihlerinde Çizginin Dışındakiler IV’ ü gerçekleştirecek.

Çizginin Dışındakiler, kalıplaşmış kariyerlerin aksine kendi tutkularının peşinden giden rol modelleri ağırlıyor. 2019 yılında Hakan Günday, Ayşe Tükrükçü ve Masis Aram Gözbek gibi farklı profilden kişiler, farkındalık yaratmak ve öğrencileri cesaretlendirmek amacıyla İTÜ’de bir araya gelmişti.

Peki Çizginin Dışındakiler IV Nasıl Olacak?

7 ana “En Çizgi Dışı” kategorilerle motivasyon ödülü alacak rol modellerin hayat hikayelerine tanık olacağımız, birçok şirketi yakından tanıyacağımız fuaye alanımız sayesinde kariyer yolculuğuna bir adım önde başlayabileceğin, 2020 yılını sağlık çalışanlarının bakış açılarıyla değerlendireceğimiz Sağlık Çalışanları Panelinin olacağı, Discord sunucumuzda çeşitli sürpriz hediye ve networkig aktivitelerinin olacağı, %100 online olarak dopdolu iki gün geçireceğiz.

Çizginin Dışındakiler IV’de En Çizgi Dışı Bilim İnsanı ödülüyle Harvard & MIT Prof. Dr. Mehmet Toner de var!

Mehmet Toner, 1983 yılında İTÜ Makine Mühendisliğinden mezun oldu. “Annem de dahil herkes beni doktor sanıyor ama ben mühendisim” diyen Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi Massachusetts

Genel Hastanesi Profesörü Toner, kanser tedavisinde çığır açarak dünyaya adını duyurmuştu.

Mehmet Toner gibi birçok ilham veren konuğa tanık olmak için sen de aramıza katıl!

Hemen Kayıt Olmak için tıkla!

 


Yaren İrem Binici

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Yaren İrem Binici

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.