Öğrenci Kariyeri Banner

İsveç’te 10 aylık AGH Fırsatı

İsveç’te 10 aylık AGH Fırsatı
İsveç'de 10 ay boyunca gönüllü çalışma fırsatı


İsveçli bir dernek olan !FALL (Integration För Alla), Türkiye’den iki genci İsveç’e 10 aylığına AGH’ye davet etmektedir.
1 Ekim 2014 ve 1 Ağustos 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek proje için kalacak yer, yemek, İsveç’e bilet ve vize proje tarafından karşılanacaktır. İngilizce konuşabilen, gelişime açık, yeni diller öğrenmeye ve farklı ülkelere gitmeye istekli 20-25 yaş arası gençler aranmaktadır. Başvuru için son tarih 25 Temmuz 2014’tür.

Derneğin ana amacı kültürler arası bütünleşmeyi sağlamak, İsveç ve diğer ülkelerdeki kültürler arası şiddete son vermektir. IFALL uluslararası projelerde Türk derneklerle çalışmaktadır. Keçiören Belediyesi ve Faal Derneği ana partnerleridir.

Motivasyon mektubu ve özgeçmişinizi başvuru için mobility@integrationforalla.se adresine yollayabilirsiniz. Değerlendirme sonrasında Skype ile görüşme yapılacağı için motivasyon mektubunuza Skype isminizi eklemeniz gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.