Öğrenci Kariyeri Banner

İstanbul'da En İyi Tercih Nasıl Yapılır?

İstanbul'da En İyi Tercih Nasıl Yapılır?
Zorlu bir dönemi geride bıraktınız artık son noktayı bilinçli bir tercih ile koyacaksınız. Unutmayın ki savaş meydanlarında birçok mücadele verilir; ancak savaşı kazanmanın ana noktası strateji ve taktiktir. Puanınız ne kadar iyi olursa olsun doğru bir tercih yapmadığınız sürece bir öneme sahip değildir. Sizlerde zorlu bir süreçten geçtiniz, yoruldunuz artık karar verme konumuna geldiniz. Kendinizi keşfetme zamanı. Kendiniz ne kadar iyi tanıyıp keşfederseniz size yakın olan mesleği o kadar iyi seçmiş olursunuz ve hayatınız boyunca hem yapabildiğiniz hem de sevdiğiniz mesleği yapmış olursunuz. Bilinçli bir tercih için birçok araştırma yapıyorsunuz, çevrenizdeki üniversiteli arkadaşlarınıza soruyorsunuz; ama aldığınız cevaplar sizi tatmin etmiyor; çünkü daha ince ayrıntısına kadar bilgi edinmek istiyorsunuz.

basari-basari

16 – 17 – 18 Temmuz'da gerçekleşecek olan fuarda bizlerde ÖğrenciKariyeri olarak orada olacağız. Ekibimizde neredeyse tüm üniversiteden ve bölümden arkadaşlar var. Hepsi üniversite hayatını en verimli geçiren seçilmiş kişiler. Hayatınızda alacağınız bu kararın önemi çok büyük; çünkü tercihleriniz sizin yaşantınızın büyük bir kısmını kaplayacak. Doğru bir tercih ile doğru ve mutlu bir hayat yaşayacaksınız. Günümüzde birçok öğrenci yanlış tercih yapması sebebiyle birçok sıkıntılı duruma giriyor. Ancak tersi bir durumda mevcut doğru, bilinçli bir tercih yapmış kişi üniversite hayatını verimli geçirerek kariyer hayatında büyük başarılara imza atıyor.

basari

Hayatımızda aldığımız kararlar yaşantımızın gidişatını gösterir. Mevcut durumumuzu en iyi hale getirmek için fikirlerimizi – kararlarımızı – tercihlerimizi değiştirmek zorundayızdır. Kariyer fuarında birçok arkadaş ile tanışıp onların bölümleri hakkında doğru bilgiler alacaksın. Hatta ismini duymadığın yeni bölümleri öğrenip bu bölümler üzerine yoğunlaşacaksın. Alacağınız bilgiler size adeta bölüm hakkında bir simülasyon olacak, anlatılanları dinleyerek bölümde okumuş gibi olacaksınız. Karar verirken tüm bu süreçlerden geçmeniz doğru bir tercih yapmanız için size yol gösterici bir ışık olacaktır.

Seninle tanışmak için 16 - 17 - 18 Temmuz'da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayına bekliyoruz.

Mentorlük linkimiz: http://ogrencikariyeri.com/haber/ogrencikariyeri-lise-mentorlugumuz-baslamistir-2

Detaylı Bilgi İçin: http://unitercih.com

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.