Öğrenci Kariyeri Banner

İspanya’da AGH ile İlgili Eğitmenlere Yönelik Seminer

İspanya’da AGH ile İlgili Eğitmenlere Yönelik Seminer
ispanya_agh

13-19 Aralık 2015 tarihleri arasında Mollina (Malaga) / İspanya’da AGH ile ilgili eğitmenlere yönelik seminer düzenlenecektir. Seminer; Avrupa Gönüllü Hizmeti kapsamında bilgi ve yöntem değişimini sağlamak için bir buluşma noktasıdır. Seminerin genel hedefleri arasında AGH eğitim döngülerinin kalitelerini geliştirmek yer almaktadır. Etkinlik dili İngilizce’dir ve Türkiye’den 2 kişinin katılımı sağlanacaktır. Son başvuru tarihi 9 Kasım 2015′tir.

[ad name="Google Adsense"]
Erasmus+ Gençlik Programı Ulusötesi İş Birliği Faaliyetleri(TCA) kapsamında, başvurusu kabul edilen katılımcıların ekonomi sınıfı seyahat, vize ve seyahat sigortası masrafları kendileri ile yapılacak sözleşmeler doğrultusunda karşılanacaktır. Etkinlik süresince konaklama ve yemekleri ev sahibi ülkenin ulusal ajansı tarafından tedarik edilecektir. Kabul edilen katılımcılara ülkelere göre değişen oranlarda ön ödeme yapılabilmektedir.

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.