Öğrenci Kariyeri Banner

İş Fırsatlarının Bol Olduğu Türkiye Mühendislik ve Kariyer Fuarı 15-16 Ekim'de Vodafone Park'ta!

İş Fırsatlarının Bol Olduğu Türkiye Mühendislik ve Kariyer Fuarı 15-16 Ekim'de Vodafone Park'ta!
Hemen kayıt olmak için tıklayınız!

Mühendis ve mühendis adayları, #TÜMKAF'18 kayıtlarını kaçırmayın!
İK yetkilileri ile tanışmak, düzenledikleri iş/staj mülakatı, örnek olay çalışması gibi birçok etkinlikte yeteneklerini göstermek için TÜMKAF harika bir fırsat. 15 ve 16 Ekim'de Vodafone Park'ta yüzlerce şirket seni bekliyor!

Katılımcı listesinde gördüğün tüm firmaların stantları Vodafone Park'ta olacak. Bu stantlarda İK yetkilileri her iki gün boyunca, mühendislerin sorularını yanıtlayacak ve firmaları ve kariyer olanakları ile ilgili bilgi verecek. Pek çoğu genel başvuru da kabul edecek. Ancak bunlar dışında bu firmaların yine İK ekipleri ve farklı departmanların yöneticileri Vodafone Localarında mülakatlar, örnek olay çalışmaları, eğitimler ve yönetici söyleşileri gibi pek çok etkinlik de düzenliyor olacak. Şu linkten kayıt olman yeterli: http://bit.ly/2NQzcUN

İlk adım: YEP'e kaydol!
yep
Vodafone Park’a giriş yapabilmek ve ilgini çeken kariyer etkinliklerine başvurabilmek için KYYD-YEP'e kaydolman gerekli. Kariyer etkinliklerine başvurabilmek için KYYD-YEP’e CV'ni yüklemen gerektiğini de hatırlatmak isteriz. Her gün yeni etkinlikler girileceği için YEP’i düzenli olarak takip etmeni öneriyoruz.


Bu link üzerinden YEP'e kaydol. Soldaki 'TÜMKAF'18 Katılım Başvurusu' alanından TÜMKAF’18 sayfasındaki ‘Katılmak istiyorum’a tıkla! Doğrulama mailini onayla. YEP’teki ekinlikleri, vaka çalışmalarını, iş ilanlarını incele ve başvur. Ekim ayının ilk haftasında alacağın QR kod maili ile Vodafone Park'a sıra beklemeden gir.

CV'ni yükle!

cv
Şirketlerin CV’ne anında ulaşabilmesi için CV’ni YEP’e yüklemelisin. Yanında da bulundurmanda fayda var.

Nasıl giyinmelisin?

entertainment-2013-10-himym-cast-suits-main
Rahat, şık (smart casual) ya da takım elbise giyebilirsin. Kendini rahat hissetmen en önemlisi tabi.

Tüm mühendis ve mühendis adayları için hem stantları ziyaret etmek hem de bu localardaki etkinliklere katılmak ücretsiz.

TÜMKAF’a Katılarak Neler Yapabilirsiniz?


Stant Ziyaretleri



Katılımcı tüm firmaların İK yetkilileri stantlarında firmaları ve kariyer olanakları ile ilgili merak ettiğin soruları cevaplamak için bekliyor olacak. Stantlara uğrayarak kendileri ile tanışabilir ve pek çok bilgi edinebilir ve CVni paylaşabilirsin.

Çay Saatleri



Farklı sektör ve firmalardan yöneticilerin siz, mühendisler ve mühendis adayları, ile doğrudan iletişim kurması, deneyimlerini paylaşması ve örgüt kültürlerine uygun adayları yakından tanıyabilmesi amacıyla etkin bir ortam yaratıyoruz. Çay saati oturumlarına katılarak pek çok yöneticiyi, firmalarını ve profesyonel hayatlarını daha yakından tanıma fırsatı yakalayabilirsin.

Atölye (Workshop) & Örnek Olay (Case Study) Çalışmaları


Firmalar, kurumları için öncelikli olan konular üzerinden atölye çalışmaları ve  pek çok yeni fikrin tartışılacağı gerçek bir konu veya soruna dayanan örnek olay çalışmaları düzenleyecekler. Tüm bunlara katılarak mühendislik becerilerinizi ve  yeteneklerinizi sergileyebilirsin.

Başvurular ve Mülakatlar



Katılımcı firmalarımız KYYD Yetenek Platformu (KYYD-YEP) üzerinden online iş-staj ilanları yayınlayacaklar. İlgilendiğin ilanlara başvurarak Vodafone Park Localarında yapılacak mülakatlara katılabilirsiniz.

TÜMKAF Sosyal Medya Hesapları:

KYYD sosyal medya hesapları

Detaylı bilgi ve kayıt için tıklayınız.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.