Öğrenci Kariyeri Banner

İnternet Sitelerine Tema Geliştirmeyi Öğreten Ücretsiz Yazılım Kursu

İnternet Sitelerine Tema Geliştirmeyi Öğreten Ücretsiz Yazılım Kursu

Bugünkü öneri listemizde dünyada internet sitesi altyapısı olarak en çok kullanılan sistem olan Wordpress üzerinde temalar hazırlamanızı sağlayacak kadar geniş kapsamlı ve hızlandırılmış bir Udemy kursu var. Bu kurs da daha önce paylaştığımız kurslar gibi ücretsiz ulaşılabiliyor ve hesabınıza eklediğiniz sürece sonradan ücretli olsa bile hesabınıza daha önce tanımladığınız için her zaman hesabınızda duruyor.

internet sitesi tasarımı yapmak

Kursta anlatılan konu HTML olarak hazır tasarımları Wordpress'e entegre etmek olacaktır. Bu sebeple çok temel düzeyde PHP ve HTML biliyor olmanız işinizi kolaylaştıracaktır. Eğer bilmiyorsanız eğitim süresince bilmediğiniz konuları tekrar tekrar araştırarak kendinizi bu alanda da geliştirerek eğitim konularını yakalayabilir ya da daha önce hazırladığımız Ücretsiz Yazılım Eğitim Kursları Listesi'ni ziyaret ederek bu konularda da temel eğitimlerin olduğu videolara ücretsiz ulaşabilirsiniz.

Eğitimin Kattıkları

  • Bu eğitimde HTML olarak hazırlanmış tasarımları Wordpress'e entegre edebilmeyi öğreniyorsunuz.
  • Eğitim sonunda kendi blog temanızı hazırlayabilecek seviyeye gelebiliyorsunuz.

Sırasıyla Kursta Yapılacaklar

  • Basit HTML tema tasarlama
  • Hazırlanan temayı parçalama
  • Parçalanan temayı Wordpress' e uygun hale getirme.

Eğitime katılmak için bu bağlantıdan Udemy sayfasına ulaşabilirsiniz.


Tolga Kaan

Öğrenci Kariyeri'nde İçerik ve Medya Koordinatörü - İletişim ve İşbirlikleri için tolga_kaan[at]yahoo.com adresini kullanın.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.