Öğrenci Kariyeri Banner

Instagram Tarihinin En Çok Beğeni Alan Gönderisi Değişti: İşte Rekorun Yeni Sahibi!

Instagram Tarihinin En Çok Beğeni Alan Gönderisi Değişti: İşte Rekorun Yeni Sahibi!

Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin, Dünya Kupası'nı kaldırdığı gönderisi, aldığı rekor beğeni sayısıyla Instagram tarihinin en çok beğeni alan paylaşımı oldu. Rekor, yıllardır bir yumurtaya aitti.

2022 Dünya Kupası, Fransa ve Arjantin arasındaki tarihi final karşılaşması ile sonlandı. Kupayı kaldıran ülke Arjantin olurken, futbol dünyasının yıldızı ve kimisine göre tüm zamanların en iyisi olan Lionel Messi de elde edebileceği son başarıya sahip oldu.

Messi’nin Dünya Kupası’nı kaldırdığı anları gösteren paylaşımı, Instagram’ın en çok beğenilen fotoğrafı olma ünvanını kazandı.

Messi’nin Rekor Kıran Gönderisi:

Messi’nin yaptığı paylaşım, 60 milyonun üzerinde beğeni aldı. Paylaşım, bu beğeni sayısıyla yıllardır rekoru elinde tutan yumurta fotoğrafını geride bıraktı. Ancak Messi’nin rekoru elde etmesini istemeyenler yumurta fotoğrafını beğeni yağmuruna tuttu.

Fotoğraf, çok kısa süre içinde on binlerce yeni beğeni toplayarak 56 milyona çıktı, ancak bu rekoru kaptırmasına engel olamadı.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.