Öğrenci Kariyeri Banner

Instagram Renkleniyor!

Instagram Renkleniyor!
Instagram Renkleniyor!

[ad name="HTML"]

 

Fotoğraf paylaşma odağındaki en popüler sosyal ağ olan Instagram'a, bugün itibariyle çok önemli bir yenilik geliyor. İşte Instagram'a gelen yeni özellik hakkında detaylar.

Fotoğraf paylaşma odağındaki en popüler sosyal ağ olan ve aynı zamanda dünyada en çok kullanıcıya sahip sosyal ağlardan olan Instagram, yenilikleriyle ön plana çıkan ortamlardan biri.

Kurulduğu zamandan bu yana sosyal ağ olmasıyla birlikte, fotoğraf düzenleme uygulaması da olan Instagram'a uzun zamandır yeni özellikler gelmeye devam ediyor.

Son olarak 5 yeni filtrenin eklendiği Instagram, yakın zaman önceAndroid'de 500 milyon indirilme sayısını aşmıştı.

Bugün ise uzun zamandır gelmesi beklenen renk efektleri, Instagramkullanıcılarına sunuldu. Instagram kullanıcıları için yayınlanan son güncelleme ile kavuşacağınız renk efektleri, haber görselindeki gibi etkiler sunacak.

15-04/07/01-instagram-fade-tool.jpg

Instagram'a renk efektleri ile birlikte fade adlı yeni bir efekt de geldi. Fadeadlı efekt ile fotoğrafları daha eski bir görünüme kavuşturmak, mümkün oluyor.

Yeni özellikler için akıllı telefonunuza en güncel Instagram sürümünü aşağıdaki bağlantılardan yükleyebilirsiniz. Yeni özellikler, ilk olarakAndroid kullanıcıları için yayınlandı. iOS kullanıcıları içinse birkaç gün içinde gelecek. Windows Phone güncellemesi hakkında ise bilgi verilmedi.

[ad name="Google Adsense"]

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.