Öğrenci Kariyeri Banner

İndirdikçe Kazandıran Uygulama 20Bin'den Fazla Kullanıcıya Erişti

İndirdikçe Kazandıran Uygulama 20Bin'den Fazla Kullanıcıya Erişti

Yaklaşık 4 ay önce sizlere tanıtımını yaptığımız İndir Kazan uygulamasından güzel haberler gelmeye devam ediyor. Kullanıcılarına yaptıkları yorum, beğenme ve paylaşım hareketlerine göre para kazandıran uygulama kısa sürede 20bin den fazla kullanıcıya erişti ve müşteri kitlesini de gittikçe arttırıyor.


Önceden yayınladığımız haberimize göz atalım;


Günümüzde bir mobil uygulama tasarlayarak para kazanabilirsiniz. Peki ya bir mobil uygulamayı kullanarak para kazanabilmeye ne dersiniz? indirkazan.net bu konuda müşterisinin yüzünü güldürüyor!


Uygulamadan Para Kazanma Çeşitleri:


- Uygulama açıldığında günlük olarak kullanıcıya bir miktar bonus gönderilir.


- İndir Kazan - Bu alanda yer alan uygulamalar indirildikten sonra uygulama üzerinden onaylanılır ve bunun karşılığı miktar üye hesabına geçer.


- Yorumla Kazan - Bu alanda yer alan uygulamalar indirildikten sonra, yorumlanarak 5 yıldız verilir ve uygulama üzerinden onaylanılır ve bunun karşılığı miktar üye hesabına geçer.


- Oyna Kazan - Bu alanda yer alan uygulamalar indirildikten sonra, belli bir süre kullanılır (3 dk gibi) ve bunun karşılığı miktar üye hesabına geçer.


- İzle kazan - Bu alanda üye reklam videoları izleyerek para kazanabilir.


 Kazançlar her ayın ilk haftası üyelerin banka hesabına, hesabı yoksa da telefon numarası üzerinden cepbank ile ödeme gönderilir.


Min. ödeme tutarı 20 tldir.


Uygulama Sitesi:


https://indirkazan.net


Uygulama Linki:


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tf.indirkazan


Facebook Sayfası:


https://www.facebook.com/indirkazan


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.