Öğrenci Kariyeri Banner

İki Güzel Rektör İki Güzel Hareket

İki Güzel Rektör İki Güzel Hareket
mef_üniversitesi_kadir_has_üniversitesi

Son zamanlarda üniversite sayılarında hızlı bir artış var. Bu artışa bağlı olarak özel üniversite sayılarında da ciddi artışlar görüyoruz. Fakat özel üniversitelerin devlet üniversitelerine karşın yapmış oldukları yüksek PR hizmetlerinden dolayı insanlarımızda doğal olarak bu üniversiteler için sadece 'Ticarethane''ymişcesine algılar oluşuyor.

Ama işin arka planına indiğimizde açılan bir çok özel üniversitenin kaliteli rektörlerle yola devam ettiğini ve bunlara bağlı olarak da akademisyen yapısını güçlü şekilde yapılandırdığını görüyoruz. Konumuz eğitim-öğretim kaliteleri değil. Konumuz iki güzel insandan (ki saygıdeğer hocalarımız-rektörlerimiz oluyorlar aflarına sığınıyorum) gelen iki güzel hareket.

Olay Mef Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin  ile Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın arasında twitter da geçiyor.

İşte o güzel yazışmalar;

 

 





 





Binlerce takipçisi olan rektörlerimiz, birbirlerinin üniversitelerine övgüler yağdırıyor. Bunun üzerine konuşulabilecek bir çok şey olabilir ama özün de bu hocalarımız öğrencilere üniversitelerin arasında rekabetten daha çok saygının, sevginin konuşulduğunu gösteriyor.

Sosyal medya da gördüğümüz bu hareketlerin üzerine çok güzel mesajlar çıkardık. Burada her birini teker teker yazmak isterdik. Ama yazışmalar ortada yorumlar siz de...


YAZAR: Olcay AKSOY | kimdir?
olcay.aksoy@outlook.com | facebook.com/olcayaksoy | twitter.com/olcayaksoy

kisi-kartı



Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.