Öğrenci Kariyeri Banner

"How To Start" Girişimcilik Zirvesi Boğaziçi Üniversitesi'nde!

"How To Start" Girişimcilik Zirvesi Boğaziçi Üniversitesi'nde!

64. Yılını Dolduran Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü "HOW TO STARTGirişimcilik Zirvesi'ni Düzenliyor.


Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü bünyesindeki Girişimcilik ve İnovasyon Alt Kurulu, Türkiye girişimcilik ekosisteminin uzman isimleriyle öğrencileri How to Start Girişimcilik Zirvesi’nde buluşturuyor.

  • Kariyerlerine yön vermek, girişimcilik hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak isteyen herkesi Girişimciliğin 20 Yıl Sonrası”, “ Doğru Ekiple Çalışmak”, ” Yatırımcı Ne İster?”,” Gençliğin Geleceği”,” Türkiye’de Girişimcilik”, “Endüstri 4.0” oturumları ve daha birçok oturum aracılığıyla ekosistemin önde gelen isimlerinden Hasan Aslanoba, Hakan Baş, Gülsüm Çıracı, Çağlar Erol, Cem Soysal ve Emrah Kaya ile aynı platformda buluşturmayı hedefleyen How to Start Girişimcilik Zirvesi 4 Kasım’da Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

  • Gün boyu katılımcıları, yeni ve kendini tanıtmak isteyen inovatif girişimleri ve girişimcilik alanındaki profesyonelleri etkileşimli bir atmosferde bir araya getirecek zirvede girişimcilik ekosistemi bütün yönleriyle derinlemesine mercek altına alınacak.

  • Girişimcilik ve İnovasyon Alt Kurulu, kulübün 64 yıllık birikim ve deneyimi ile iş dünyasının birçok alanındaki gelişmeleri analiz ederek edindiği tecrübeyi düzenlediği etkinlikler yoluyla öğrencilerle paylaşmayı, girişimciliğe ilgisi ve hayata geçirecek fikirleri olan öğrencilerin bireysel gelişim hedeflerine ulaşmasına katkı sağlamayı ve bu öğrencileri kendilerini bekleyen gelecek ile erkenden tanıştırmayı amaçlayan bir alt kuruldur. Bu hedefler doğrultusunda How to Start Girişimcilik Zirvesi, Girişimcilik ve İnovasyon Alt Kurulu tarafından 4 Kasım’da gerçekleştirilecek.


unnamed

How to Start Girişimcilik Zirvesi hakkında daha ayrıntılı bilgi için resmi internet sitesini  http://howtostart.buik.net ‘i ziyaret edebilirsiniz.

Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Alt Katı
34342 Bebek-İstanbul
Telefon: +90 212 257 5798
Faks: +90 212 359 6814

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.